Despre Noi

MotorDeal.ro este partenerul care te ajută să găseşti, repede şi convenabil, oferta pe care o cauţi pentru achiziţionarea maşinii tale noi şi soluţiile de care ai nevoie,  pentru întreţinerea ei.

Noul concept media, online, MotorDeal.ro afişează şi detaliază  ofertele speciale la produsele din piaţa auto: autoturisme noi, vehicule comerciale noi, service şi piese, disponibile în reţelele de parteneri autorizaţi din România, accesorii originale, soluţii de finanţare şi asigurări.

Pe o unică platforma, găseşti promoţiile momentului, prezentări ale produselor şi companiilor respective şi contactezi furnizorii. 

MotorDeal.ro nu solicită şi nu are acces la date personale.  Îţi oferim însă posibilitatea de a transmite datele tale direct ofertantului, pentru a te contacta, în funcţie de nevoile tale.

MotorDeal.ro nu percepe comision pentru tranzacţiile publicului care accesează site-ul.

În acelaşi timp, MotorDeal.ro este un site independent de presă auto, care vă ţine la curent cu informaţiile din domeniu, în secţiunea „reporter”.  Aici, ştirile şi articolele test-drive, realizate de noi, completează informaţiile despre promoţii, produse şi companii din secţiunea « oferte speciale » .

MotorDeal.ro este echilibrat în activitatea editorială, informând prompt, atent şi documentat,  în interesul publicului şi respectând concurenţa, diversitatea şi standardele de categorie şi de piaţă ale produselor pe care le prezintă, sau le analizează în secţiunile de test-drive.

Noi suntem pasionaţi de automobile şi ne dedicăm ca tu, prin articolele din secţiunile de ştiri şi test-drive, să devii cât mai bine informat, indiferent dacă eşti pasionat sau doar interesat, cunoscător sau începător în ale automobilului.

Am creat noul concept de presă auto MotorDeal.ro, din  convingerea că, prin transparenţă şi prin metode simple şi directe, se poate crea cel mai favorabil mediu online, pentru publicul aflat în situaţia de a-şi alege maşină nouă şi servicii post-vânzare. Aici găseşti ofertele, te documentezi, te conectezi şi citeşti presă auto de calitate: AFACERI BUNE PENTRU MASINA TA.

Oferte speciale

Reducere la filtre pentru Citroen

Discountul de 20% este valabil până pe 19 aprilie 2019

Ford Focus, de la 14.950 euro cu TVA

Oferta include prima de casare, pachetul Trend Edition și garanție extinsă 

1-8 Martie, „Săptămâna SUV-urilor Opel”

Constructorul german a pregătit oferte speciale pentru prima săptămână din luna martie

Kia Ceed cu 0% dobânda anuală

Oferta este valabilă pentru achiziționarea de către persoane juridice

Jeep Renegade Trailhawk

Discunt extrem: 9700 euro, fără TVA!