911 Turbo S Exclusive Series

Evenimente Reporter Stiri

Noua ediție  a modelului Porsche este cel mai puternic și mai special 911 Turbo S din toate timpurile. Coupé-ul are o putere de 446 kW (607 CP), iar producția sa este limitată la 500 de unități în întreaga lume. În plus față de o creștere de putere de 27 CP, ediția 911 Turbo S Exclusive Series se deosebește de modelul standard 911 Turbo S printr-un design unic, materiale de calitate și mai înaltă și detalii de lux. Masina sport în ediție limitată a fost finisată manual, prin procedee laborioase, în noul Porsche Exclusive Manufaktur, la sediul companiei din Zuffenhausen. Anterior cunoscută sub numele „Porsche Exclusive”, divizia de personalizare a constructului german este specializată în îndeplinirea cerințelor speciale ale clienților și răspunde de modelele în ediție limitată. Pentru prima dată, clienții Porsche pot achiziționa ceasul Porsche Design, configurat cu același design ca mașina lor sport.

Putere și performanțe sporite

Motorul boxer biturbo, cu șase cilindri, de 3,8 litri, cu un kit exclusiv pentru putere suplimentară, dezvoltă un cuplu maxim de 750 Nm, între 2.250 și 4.000 rpm, ceea ce înseamnă că 911 Turbo S Exclusive Series accelerează de la 0 la 100 km/h în 2,9 secunde și că are nevoie de doar 9,6 secunde pentru a depăși pragul de 200 km/h. Noul 911 poate atinge o viteză maximă de 330 km/h. Consumul mixt de carburant este același ca la modelul standard, de 9,1 l/100 km și corespunde unei cantități de emisii de CO2 de 212 g/km. Modelul 911 Turbo S Exclusive Series este echipat, în versiunea standard, cu jante de 20 inci, cu mecanism central de fixare, vopsite în negru și cu contur Golden Yellow Metallic, realizat printr-o nouă tehnologie cu laser. Pentru prima dată, etrierele pentru sistemul de frânare ceramic PCCB sunt disponibile din fabrică în versiune vopsită în negru, cu sigla Porsche în Golden Yellow Metallic. Șasiul sport cu Porsche Active Suspension Management (PASM) și pachetul Sport Chrono sunt incluse în echiparea standard. Direcția pe puntea spate și Porsche Dynamic Chassis Control (PDCC) îmbunătățesc manevrabilitatea mașinii și asigură stabilitate pe șosea.

Design excepțional  

Ceea ce face ediția 911 Turbo S Exclusive Series atât de specială este finisajul exclusivist Golden Yellow Metallic, alături de numeroasele accente cu aspect de carbon, precum cele de pe capotă, plafon și pragurile laterale. Cele două benzi cu textură de carbon de pe plafon și capotă accentuează aspectul sportiv al mașinii. Partea din spate se evidențiază prin eleronul Aerokit-ului Turbo, noul spoiler spate, fantele în finisaj de carbon și prin sistemul de evacuare cu două țevi duble, din oțel inoxidabil, vopsite în negru. Aripile sunt ornate cu plăcuțe inscripționate cu ”Porsche Exclusive Manufaktur”. În afară de Golden Yellow Metallic, 911 Turbo S Exclusive este disponibil și în alte culori pentru exterior, selecționate cu atenție.

 Măiestrie artizanală în interior

Compartimentul pentru pasageri este elegant și distinct. Scaunele sport cu reglare în 18 direcții sunt tapițate cu două straturi de piele perforată. Stratul inferior are două dungi Golden Yellow, creând un efect vizual unic. Cusăturile și siglele Turbo S de pe tetiere sunt de asemenea, realizate prin tighel în contrast Golden Yellow, iar tapițeria plafonului este fabricată din Alcantara, cu două benzi Golden Yellow. Un fir fin de cupru este încorporat în elementele de accent cu finisaj de carbon, incluse în pachetul special pentru interior. Plăcuța care indică numărul de serie limitată, poziționată pe partea laterală a scaunelor pasagerilor, subliniază caracterul exclusivist al mașinii. Pragurile ușilor, de asemenea finisate în carbon, sunt prevăzute cu inscripția Exclusive Series, iluminată.

 Lucrat manual

Timp de peste 30 de ani, clienții Porsche s-au putut bucura de piese și componente personalizate. Odată cu introducerea acestei noi ediții limitate, constructorul de mașini sport începe un nou capitol: Porsche Exclusive va fi prezentat, pe tot globul, sub numele de brand „Porsche Exclusive Manufaktur”. Acest atelier propriu este specializat în modificări personalizate pentru modelele Porsche. Gama sa de servicii include, de asemenea, consilierea clienților, dezvoltarea a diferite opțiuni de echipare pentru fiecare gamă de modele și producția de mașini sport în ediție limitată.

Ceas Exclusive de la Porsche Design, asortat cu vehiculul

Ceasul Porsche Design 911 Turbo S Exclusive Series reprezintă o premieră pentru marca germană. Este pentru prima dată când Porsche Design lansează un ceas pentru clienții care achiziționează un model în ediție limitată, cu aceleași linii de design utilizate pe vehicul. Ceasul exclusivist combină caracteristicile ceasurilor Porsche Design cu caracterul unic al ediției limitate 911 Turbo S Exclusive Series. Exact la fel ca vehiculul, acesta este limitat la 500 de unități. Carcasa este realizată din titan ușor, iar învelișul negru din carbură de titan subliniază designul său sport. Cadranul din carbon este inspirat de benzile cu textură de carbon regăsite pe 911 Turbo S Exclusive și este finisat în aceeași vopsea utilizată pe vehicul. Designul rotorului este modelat după jantele modelului 911 Turbo S Exclusive și vopsit în culoarea originală. Mecanismul ceasului include un element tipic Porsche, iar emblema Porsche este și ea prezentă pe elementele mobile.

Accesorii de înaltă calitate

Clienții se pot bucura de designul unic al ediției Exclusive Series și în afara vehiculului, cu setul de genți de voiaj din piele Exclusive Series, creat special pentru cei care achiziționează un vehicul în ediție limitată. Detaliile vizuale ale setului, precum și dimensiunile celor două genți de voiaj, ale genții de zi și ale genții pentru costume au fost gândite pentru a încăpea perfect în compartimentul de bagaje disponibil în 911 Turbo S Exclusive Series.

 

 

 

 

Oferte speciale

Reducere la filtre pentru Citroen

Discountul de 20% este valabil până pe 19 aprilie 2019

Ford Focus, de la 14.950 euro cu TVA

Oferta include prima de casare, pachetul Trend Edition și garanție extinsă 

1-8 Martie, „Săptămâna SUV-urilor Opel”

Constructorul german a pregătit oferte speciale pentru prima săptămână din luna martie

Kia Ceed cu 0% dobânda anuală

Oferta este valabilă pentru achiziționarea de către persoane juridice

Jeep Renegade Trailhawk

Discunt extrem: 9700 euro, fără TVA!