Audi Q5, a doua generaţie soseşte în 2017

Modele noi Reporter Stiri

Potrivit mărcii germane, noul Audi Q5 combină sportivitatea unei berline cu un caracter polivalent şi un interior flexibil. Modelul va dispune de un sistem de tracţiune QUATTRO evoluat, motoare eficiente, suspensii reglabile şi sisteme de infotainment şi asistenţă la conducere avansate.

Designul ţinteşte o personalitate sportivă, iar farurile vor fi de tip Led sau Matrix Led. Clienţii au de ales între 14 culori şi 5 echipări,  interiorul mizând pe confort şi calitate, cu un nivel ridicat de personalizare. Deşi dimensiunile au crescut, Audi Q5 fiind lung de 4,66 metri, lat de 1,66 metri, înalt de 1,66 metri, cu un ampatament de 2,82 metri, masă a scăzut cu 90 de kilograme, pentru caroserie folosindu-se oţeluri de înalta rezistenţă şi aluminiu. Aerodinamica este de asemenea un punct forte, cu un coeficient de 0,30.

Gama motorizărilor diesel cuprinde unitatea 2,0 TDI în trei variante de putere, 150, 163 şi 190 de cai şi 3,0 TDI cu 286 cai-putere. Există o singură varianta pe benzină, 2,0 TFSI care dezvoltă 252 cai-putere. Transmisiile sunt fie manuală în şase trepte fie automată cu şapte trepte S Tronic sau automată cu opt trepte Tiptronic, această din urmă fiind rezervată unităţii 3,0 TDI.

Tracţiunea integrală QUATTRO va întrerupe şi va relua transmiterea puterii la puntea spate, în funcţie de condiţiile de rulare, iar versiunea 3,0 TDI va conta şi pe un diferenţial sport care va distribui puterea între roţile spate, pentru a asigura o ţinută de drum sportivă.

Oferte speciale

Reducere la filtre pentru Citroen

Discountul de 20% este valabil până pe 19 aprilie 2019

Ford Focus, de la 14.950 euro cu TVA

Oferta include prima de casare, pachetul Trend Edition și garanție extinsă 

1-8 Martie, „Săptămâna SUV-urilor Opel”

Constructorul german a pregătit oferte speciale pentru prima săptămână din luna martie

Kia Ceed cu 0% dobânda anuală

Oferta este valabilă pentru achiziționarea de către persoane juridice

Jeep Renegade Trailhawk

Discunt extrem: 9700 euro, fără TVA!