BMW Seria 5, un nou capitol

Modele noi Reporter Stiri

Prestigiosul model BMW va fi lansat într-o nouă generaţie la Salonul Auto de la Detroit în 2017 şi va debuta pe piaţă pe 11 februarie. Preţul de pornire va fi de 41250 euro plus TVA, pentru versiunea 520d.

La început, gama motorizărilor va cuprinde două unităţi diesel şi două pe benzină, 4 şi 6 cilindri, cu puteri între 190 şi 340 de cai. Vor fi disponibile şi versiuni cu tracţiune integrală xDrive şi variante de echipare MSport. În martie, gama se va extinde cu 520d Efficient Dynamics şi 530e plug-în hybrid.

Ca de obicei, BMW Seria 5 va fi o vitrină a tehnologiei la toate capitolele, fie că este vorba de sisteme de asistenţă la condus sau multimedia, performanţa şi eficienţa fiind cuvintele cheie. Va fi disponibilă puntea spate directoare Active Steering, în combinaţie cu tracţiunea integrală. Noul model va fi mai uşor cu 100 kg, va avea cel mai bună aerodinamică din clasa sa cu un coeficient de 0,22 şi, deşi mai puternic şi mai performant, va depăşi cu 12% generaţia precedentă, chiar şi la capitolul eficientă. Sistemul SCR de reglare a emisiilor diesel va fi standard.

Oferte speciale

Reducere la filtre pentru Citroen

Discountul de 20% este valabil până pe 19 aprilie 2019

Ford Focus, de la 14.950 euro cu TVA

Oferta include prima de casare, pachetul Trend Edition și garanție extinsă 

1-8 Martie, „Săptămâna SUV-urilor Opel”

Constructorul german a pregătit oferte speciale pentru prima săptămână din luna martie

Kia Ceed cu 0% dobânda anuală

Oferta este valabilă pentru achiziționarea de către persoane juridice

Jeep Renegade Trailhawk

Discunt extrem: 9700 euro, fără TVA!