Bullit revine după 50 de ani

Evenimente Reporter Stiri

Molly McQueen,nepoata lui Steve McQueen, a prezentat interpretarea modernă a modelului Mustang, condus de Steve McQueen în urmă cu 50 de ani, în rolul detectivului Frank Bullit. Pe scena de la Detroit a apărut chiar exemplarul original, folosit la filmări.

Pe baza unui Ford Mustang GT cu Performance Package s-a obținut un V8 de 5,0 litri cu 475 cai-putere și un cuplu maxim de 570 Nm, cu o evacuare care sună a anii 60 și capabil să atingă 263 km/h. Tot verde sau negru, ca în 1968, cu jante de 19 inch, elemente cromate și frâne Brembo, Bullit expune propriul logo, ilnlocuindu-l pe cel standard Mustang.

Opțional, clienții pot alege suspensiile active MagneRide, scaunele Recaro și ElectronicsPackage, care include Blind Spot cu Cross Traffic Allert, sistem audio mai performant, navigație, reglaj electric la scaune.

Primul exemplar va fi scos la licitație, pentru a se dona suma obținută către asociația non-profit Boys Republic Charity, care oferă școlarizare și ajutor tinerilor cu probleme. Steve McQueen a absolvit Boys Republic în 1946.

Citeste si : Mustang Eleanor intra in productie

Oferte speciale

Reducere la filtre pentru Citroen

Discountul de 20% este valabil până pe 19 aprilie 2019

Ford Focus, de la 14.950 euro cu TVA

Oferta include prima de casare, pachetul Trend Edition și garanție extinsă 

1-8 Martie, „Săptămâna SUV-urilor Opel”

Constructorul german a pregătit oferte speciale pentru prima săptămână din luna martie

Kia Ceed cu 0% dobânda anuală

Oferta este valabilă pentru achiziționarea de către persoane juridice

Jeep Renegade Trailhawk

Discunt extrem: 9700 euro, fără TVA!