Dacia susține handbalul românesc

Evenimente Reporter Stiri

Dacia va susține programul competițional al echipelor naționale ale României și va pune la dispoziția FRH o flotă de 7 vehicule, dintre care 2 modele Duster Prestige. De asemenea, Dacia și Federația Română de Handbal vor iniția programul național „Burse Master Coach”, prin care vor oferi antrenorilor români posibilitatea de a lua parte la acest sistem de licențiere, alături de antrenorii de top din toată Europa.

 „Pentru Dacia, parteneriatul cu Federația Română de Handbal reprezintă o apropiere firească, bazată pe ambiția și dorința comună pentru stimularea și atingerea performanței. Dacia, principalul constructor de automobile și cel mai important exportator al României, este mândră să contribuie la susținerea și la dezvoltarea sportului de echipă care a adus de-a lungul anilor numeroase satisfacții și împliniri publicului din țara noastră”, a declarat Ionuț Gheorghe, Director de Marketing Dacia și Renault în România.

 La rândul său, Alexandru Dedu, Președintele Federației Române de Handbal, a declarat: „Suntem onorați să avem alături Dacia, una dintre cele mai cunoscute mărci românești, un adevărat promotor al României și acum și al handbalului românesc. Mă bucur că putem anunța acest important proiect de burse pentru accesul în Programul Master Coach, proiect care a apărut încă din primele noastre întâlniri și pe care îl vom implementa pe parcursul acestui an. Suntem siguri că acest parteneriat va aduce beneficii sportului nostru, atât pentru performanța sportivă, cât și pentru suporteri.”

Oferte speciale

Reducere la filtre pentru Citroen

Discountul de 20% este valabil până pe 19 aprilie 2019

Ford Focus, de la 14.950 euro cu TVA

Oferta include prima de casare, pachetul Trend Edition și garanție extinsă 

1-8 Martie, „Săptămâna SUV-urilor Opel”

Constructorul german a pregătit oferte speciale pentru prima săptămână din luna martie

Kia Ceed cu 0% dobânda anuală

Oferta este valabilă pentru achiziționarea de către persoane juridice

Jeep Renegade Trailhawk

Discunt extrem: 9700 euro, fără TVA!