Hyundai i30 Fastback s-a lansat în Romania

Modele noi Reporter Stiri

Dupa lansarea i30 în cinci uși la începutul anului 2017, pe piață din România își face debutul i30 Fastback, un autovehicul cu personalitate puternică, dar care asigura în același timp echilibrul optim între dinamism și functionalitate”, a declarat Teodor Brusalis, director executiv al Hyundai Auto Romania.

Comparativ cu modelul hatchback cu cinci uşi, Fastback are plafonul coborât cu 25 milimetri, şasiul mai jos cu 5 milimetri şi suspensia mai rigidă cu 15 procente.

Compacta coreeană este disponibilă în două variante de motorizare turbo pe benzină – 1,4 litri T-GDi, în patru cilindri, care dezvoltă 140 CP sau 1,0 T-GDi, în trei cilindri, cu 120 CP. Clienții pot opta pentru transmisia manuală cu șase rapoarte sau cea automată în șapte trepte cu dublu ambreiaj.

Modelul dispune de sistemul autonom de frânare de urgenţă (AEB), sistemul de avertizare a conducătorului auto (DAÂ), sistemul de asistenţă pentru faza lungă (HBA), precum şi de sistemul de asistenţă la menţinerea benzii de rulare (LKAS).
i30 Fastback poate fi echipat, opţional, cu un ecran de 8 inch asociat sistemului de navigaţie, care integrează funcţii avansate de conectivitate precum Apple CarPlay şi Android Auto. Cele două sisteme permit utilizatorilor conectarea dispozitivelor de tip smartphone. Navigaţia este disponibilă cu un abonament gratuit de şapte ani la serviciile Live, care oferă informaţii actualizate despre vreme, trafic, camerele radar, precum şi detalii despre punctele de interes. Mai mult, modelul dispune de un încărcător wireless cu interfaţă standard Qi.

Preturile pentru modelul i30 Fastback pornesc de la 17.785 euro, TVA inclus, în varianta de motorizare 1.0 litru benzină, 120 CP, transmisie manuală și nivel de echipare Highway. Față de prețul de lista, rețeaua Hyundai Auto România promovează o ofertă dedicată lansării, disponibilă strict în showroom-urile partenere, în cursul lunii decembrie. Reducerea aferentă atinge valoarea de 1.500 euro, TVA inclus.

 

 

 

Oferte speciale

Reducere la filtre pentru Citroen

Discountul de 20% este valabil până pe 19 aprilie 2019

Ford Focus, de la 14.950 euro cu TVA

Oferta include prima de casare, pachetul Trend Edition și garanție extinsă 

1-8 Martie, „Săptămâna SUV-urilor Opel”

Constructorul german a pregătit oferte speciale pentru prima săptămână din luna martie

Kia Ceed cu 0% dobânda anuală

Oferta este valabilă pentru achiziționarea de către persoane juridice

Jeep Renegade Trailhawk

Discunt extrem: 9700 euro, fără TVA!