Iată culorile Alfa Romeo Sauber F1Team

Reporter Stiri Sport

Directorul Fiat Chrysler și Ferrari, Sergio Marchionne, în prezența președintelui FIA Jean Todt și a liderului F1 Group, Chase Carey, a dezvăluit livreea monoposturilor Alfa Romeo Sauber F1 Team. Charles Leclerc și Marcus Ericsson formează cuplul care va pilota, în 2018, monoposturile cu aceleași motoare Ferrari ca ale Scuderiei.

Dupa 30 de ani de absență, Alfa Romeo revine în Formula 1, însă pentru moment este departe de a reprezenta tradiția și performanțele mărcii italiene în motorsport. În baza parteneriatului comercial și tehnologic cu echipa elvețiană Sauber F1, Alfa Romeo face primul pas în Formula 1 ca sponsor, beneficiind de suportul Fiat Chrysler și de tehnologia Ferrari. În 2018, motoarele vor purta logo-ul Ferrari.

Ramane de văzut dacă se deschide un nou drum pentru Alfa în competiția lansată cu victoriile sale în 1950 și 1951 sau dacă rămâne o acțiune de marketing menită a susține revitalizarea brandului și a consolida, în același timp, poziția Ferrari în schemele F1. Asta nu înseamnă fanii Alfa au mai puține motive de bucurie. Revenirea la standardele de performanță ale Formulei durează, iar eforturile Renault, constructorul revenit după doar câțiva ani de absența, constituie cel mai bun exemplu.

Asocierea Alfa Romeo cu motoarele Ferrari este, de asemenea, cât se poate de naturală, având în vedere ADN-ul Alfa Romeo, aflat la originea constructorului Ferrari. De asemenea, revenirea unui nume de tradiție în motorsport, alături de Ferrari, Mercedes și Renault nu poate aduce decât beneficii competiției, abandonate de alți constructori care nu au reușit se impună, cum au fost BMW, Jaguar sau Toyota.

Oferte speciale

Reducere la filtre pentru Citroen

Discountul de 20% este valabil până pe 19 aprilie 2019

Ford Focus, de la 14.950 euro cu TVA

Oferta include prima de casare, pachetul Trend Edition și garanție extinsă 

1-8 Martie, „Săptămâna SUV-urilor Opel”

Constructorul german a pregătit oferte speciale pentru prima săptămână din luna martie

Kia Ceed cu 0% dobânda anuală

Oferta este valabilă pentru achiziționarea de către persoane juridice

Jeep Renegade Trailhawk

Discunt extrem: 9700 euro, fără TVA!