Iată noul Focus

Modele noi Reporter Stiri

Construită pe platforma C2, noua generație Ford Focus a crescut cu 2 cm în lungime, ajungând la 4,38 metri în varianta cu 5 uși și la 4,67metri în versiunea break. Ampatamentul este mai lung cu 53 mm.

La debut vor fi disponibile motorizările diesel de 1,5 litri (95 sau 120 cai-putere, 300 Nm) și 2,0 litri (150 cai-putere, 370 Nm). Propulsorul pe benzină cu trei cilindri 1,0 Ecoboost dezvoltă 100 sau 125 cai-putere. Cele mai puternice versiuni ale motorizarilor benzină și diesel vor putea fi echipate cu transmisia automată în 8 rapoarte, ca alternativă la transmisia manuală în șase trepte.

La finalul lui 2018 sau începutul lui 2019 vor sosi noi motorizări, inclusiv un hibrid, cel mai probabil asociat cu propulsorul pe benzină 1,0.

Versiunea în stil crossover Active are garda la sol mai înalta cu 30 mm și un nivel de protecție superior. Celelalte variante de echipare sunt Plus, Titanium, ST-Line, Vignale.

Alături de debutul în gama Ford pentru Europa a dispozitivului Head-Up Display, noua generație Focus va putea fi echipată cu faruri LED, Active Park Assist, Blind Spot Information, Cross Traffic Alert, Rear Wide View. Pot fi selectate programe diferite de funcționare pentru accelerație, direcție și transmisia automată, prin intermediul Driving Modes – Normal, Sport, Eco. Noul Ford Focus poate păstra autonom banda și distanța față de vehiculul din față, prin funcțiile combinate Adaptive Cruise Control Stop&Go și Lane Centering. Cu Evasive Steering Assist, modelul virează automat pentru evitarea coliziunii.

FordPassConnect permite conectarea la wi-fi a până la zece dispozitive și numeroase funcții de control de la distanță, iar cu aplicația FordPass se pot accesa informații despre vehicul, inclusiv localizarea în parcare.

Oferte speciale

Reducere la filtre pentru Citroen

Discountul de 20% este valabil până pe 19 aprilie 2019

Ford Focus, de la 14.950 euro cu TVA

Oferta include prima de casare, pachetul Trend Edition și garanție extinsă 

1-8 Martie, „Săptămâna SUV-urilor Opel”

Constructorul german a pregătit oferte speciale pentru prima săptămână din luna martie

Kia Ceed cu 0% dobânda anuală

Oferta este valabilă pentru achiziționarea de către persoane juridice

Jeep Renegade Trailhawk

Discunt extrem: 9700 euro, fără TVA!