Iată noul Seat Ibiza!

Modele noi Reporter Stiri

La Salonul Auto de la Geneva din martie, va debuta noul Seat Ibiza, reprezentantul mărcii spaniole în segmentul B. Este un model complet nou, primul care se va construi pe platforma modulară MQB A0 şi la a cincea generaţie va fi disponibil exclusiv în varianta cu 5 uşi. Portbagajul a crescut până la a ţinti poziţia de lider al categoriei, în condiţiile în care lungimea şi înălţimea au scăzut uşor(-2 şi respectiv -1mm) în timp ce lăţimea a crescut cu 87 mm iar ampatamentul cu 95 mm.

Seat promite progrese în ceea ce priveşte confortul dinamic şi spaţiul interior dar şi o ţinută de drum superioară, anunţând şi o rigiditate torsională cu 30% mai mare.
Gama motorizărilor va include propulsoarele pe benzină 1,0 TSI (în variantele cu 95 şi 115 cai-putere) şi 1,5 TSI cu 150 cai-putere, alături de variantele cu 80, 95 şi 115 cai ai unităţii diesel de 1,6 litri. Seat va oferi, în premieră pentru segmentul B, alimentarea cu gaz natural pentru versiunea 1,0 TSI 90 CP. În funcţie de motorizare, transmisia va fi manuală în cinci sau şase trepte şi automată cu dublu ambreiaj, în şapte rapoarte. Clienţii vor avea de ales între patru echipări,Reference, Style, FR şi XCellence.

Ibiza este cel mai vândut model al mărcii Seat. Din 1984, când a debutat cu un design semnat de Giugiaro şi până în prezent s-au comercializat 5,4 milioane de exemplare, pe parcursul a patru generaţii. Cu Ibiza, Seat a triumfat în Campionatul Mondial de Raliuri în 1996, 1997 şi 1998, la categoria 2,0 litri.

Oferte speciale

Reducere la filtre pentru Citroen

Discountul de 20% este valabil până pe 19 aprilie 2019

Ford Focus, de la 14.950 euro cu TVA

Oferta include prima de casare, pachetul Trend Edition și garanție extinsă 

1-8 Martie, „Săptămâna SUV-urilor Opel”

Constructorul german a pregătit oferte speciale pentru prima săptămână din luna martie

Kia Ceed cu 0% dobânda anuală

Oferta este valabilă pentru achiziționarea de către persoane juridice

Jeep Renegade Trailhawk

Discunt extrem: 9700 euro, fără TVA!