Insignia Country Tourer se va putea comanda din iunie

Inovatie Reporter Stiri

La fel ca generaţia anterioară, modelul Insignia va fi disponibil şi în varianta Country Tourer. Garda la sol mai mare cu douăzeci de milimetri, alături de tracţiunea integrală inovatoare cu vectorizarea cuplului şi noua suspensie spate cu cinci braţe îi mulţumesc şi pe cei care doresc părăsească drumurile asfaltate şi îi asigura modelului Insignia Country Tourer cel mai sofisticat sistem din clasa sa. În locul tradiţionalului diferenţial spate care distribuie în mod egal cuplul către roţile din spate, Opel Insignia Country Tourer este echipat cu două ambreiaje mulţi-disc cu control electric care permit o transmitere mai precisă şi personalizată a puterii către fiecare roată, indiferent de starea drumului sau condiţiile atmosferice. Pentru a contracara tendinţa de subvirare în viraje strâmte abordate cu viteze mai mari, sistemul trimite mai mult cuplu către roată spate din exteriorul virajului, în funcţie de comanda de acceleraţie şi manevrele de direcţie. Acest lucru se întâmplă fără intervenţia suplimentară a şoferului şi într-o fracţiune de secundă.

Şasiul FlexRide îmbunătăţit oferă baza pentru un comportament optim, în funcţie de situaţie. Acesta adaptează amortizoarele, direcţia, răspunsul acceleraţiei şi punctele de schimbare a treptelor de viteză (pentru transmisia automată) în mod independent sau în funcţie de modurile „Standard”, „Sport” sau „Tour” care pot fi selectate de şofer. Noul software central „Drive Mode Control” este inima şasiului adaptiv. Acesta analizează continuu informaţiile furnizate de senzori şi setări şi recunoaşte stilul individual de conducere.
Cei care caută un model Insignia cu adevărat unic vor dispune curând de o gama variată de opţiuni, Opel urmând lanseze conceptul Opel Exclusive odată cu Insignia Country Tourer. În afară de culorile normale, cumpărătorii pot alege dintre 15 culori suplimentare disponibile doar pentru clienţii modelului Exclusive. Experţii Opel Exclusive pot chiar reproducă orice nuanţă de culoare dorită dacă li se furnizează o mostră sau o imagine. Mai mult decât atât, clienţii modelului Exclusive îşi pot personaliza şi mai mult autovehiculele, datorită unor variante suplimentare de jante şi tapiţerii din piele.

Oferte speciale

Reducere la filtre pentru Citroen

Discountul de 20% este valabil până pe 19 aprilie 2019

Ford Focus, de la 14.950 euro cu TVA

Oferta include prima de casare, pachetul Trend Edition și garanție extinsă 

1-8 Martie, „Săptămâna SUV-urilor Opel”

Constructorul german a pregătit oferte speciale pentru prima săptămână din luna martie

Kia Ceed cu 0% dobânda anuală

Oferta este valabilă pentru achiziționarea de către persoane juridice

Jeep Renegade Trailhawk

Discunt extrem: 9700 euro, fără TVA!