Insignia Sport Tourer, în martie la Geneva

Modele noi Reporter Stiri

Noul Opel Insignia Sports Tourer este mai uşor cu până la 200 kg faţă de modelul anterior – în funcţie de sistemul de propulsie şi nivelul de echipare.Dimensiunile exterioare au crescut uşor până la 4.986 mm. Lăţimea dintre pasajele roţilor a fost mărită, facilitând fixarea unor obiecte voluminoase. Şi lungimea portbagajului a fost mărită cu 97 mm, ajungând acum la 2.005 mm cu spătarele scaunelor din spate rabatate. Astfel, noul Insignia Sports Tourer oferă un volum maxim al portbagajului de 1.640 l, cu peste 100 l mai mare faţă de modelul anterior.

Pentru simplificarea încărcării, hayonul poate fi deschis cu o mişcare de lovire cu piciorul, fără a atinge autovehiculul. În combinaţie cu funcţia de „deschidere fără cheie”, hayonul poate fi deschis printr-o mişcare de lovire cu piciorul sub bară de protecţie spate (o silueta a autovehiculului proiectată pe sol indică zona corectă). O altă mişcare de lovire sub bară de protecţie va determina închiderea acestuia. Sistemul inteligent poate detecta orice obstacol şi opreşte mecanismul într-o situaţie de urgenţă. În plus, pentru un caracter practic, înălţimea de deschidere poate fi programată, în cazul în care autovehiculul se află în garaj. Mai mult, hayonul poate fi în continuare deschis şi închis printr-un buton de pe partea şoferului, un buton din partea din spate sau utilizând cheia cu telecomanda.

Pentru a mari volumul de încărcare, noul Insignia Sports Tourer este echipat opţional cu scaune spate rabatabile în raport 40/20/40, pentru configuraţii mai flexibile ale spaţiului de încărcare. Bancheta din spate poate fi rabatată complet apăsând un buton din portbagaj. În plus, autovehiculul este prevăzut cu sistemul FlexOrganizer ce include sine laterale, plase de separare a încărcăturii şi diferite posibilităţi de fixare, precum şi cu o opţiune de depozitare sigură şi organizată a bagajelor transportate. Capacul portbagajului cu deschidere în sus facilitează accesul în portbagaj.

Oferte speciale

Reducere la filtre pentru Citroen

Discountul de 20% este valabil până pe 19 aprilie 2019

Ford Focus, de la 14.950 euro cu TVA

Oferta include prima de casare, pachetul Trend Edition și garanție extinsă 

1-8 Martie, „Săptămâna SUV-urilor Opel”

Constructorul german a pregătit oferte speciale pentru prima săptămână din luna martie

Kia Ceed cu 0% dobânda anuală

Oferta este valabilă pentru achiziționarea de către persoane juridice

Jeep Renegade Trailhawk

Discunt extrem: 9700 euro, fără TVA!