Kona, al patrulea SUV Hyundai

Modele noi Reporter Stiri

Grand Santa Fe, Santa Fe, Tucson, Kona: aşa va arăta curând gama SUV Hyundai. Coreenii nu glumesc: „Cu un design avangardist şi echipamente de top, Kona a fost conceput pentru a veni în întâmpinarea clienţilor cu un stil de viaţă dinamic. Este mai mult decât un nou membru al gamei SUV, reprezintă un pas important în vederea îndeplinirii obiectivului Hyundai de a deveni producătorul auto asiatic numărul unu pe piaţă din Europa, până în anul 2021”, a declarat Thomas A. Schmid, Chief Operating Officer al Hyundai Motor Europa.
Kona va fi disponibil în două versiuni de motoare turbo pe benzină, de cilindree redusă, caracterizate printr-un cuplu mare la turaţii mici şi un consum redus de combustibil: T-GDi 1,0 litri şi 120 CP (88 kW), cuplat la o cutie de viteze manuală în şase trepte şi T-GDi 1,6 litri şi 177 CP (130 kW), cuplat la transmisia cu şapte trepte şi dublu ambreiaj (7DCT), dezvoltat la nivel intern de Hyundai, plus tracţiune integrală. Tracţiunea integrală, disponibilă opţional, transferă până la 50% din cuplu către roţile din spate, în situaţii speciale (aderenţa scăzută). Gama va fi extinsă ulterior cu un nou motor turbodiesel cu patru cilindri, de 1,6 litri, disponibil în două variante: 115 CP (85 kW), cuplu 260 Nm, cu tracţiune faţă şi cutie de viteze manuală cu şase trepte; 136 CP (100 kW), cuplu de 320 Nm, tracţiune faţă sau integrală şi cutie de viteze cu şapte trepte şi dublu ambreiaj.
Noul sistem Head-Up Display (HUD) reprezintă o premieră pentru Hyundai, prin intermediul ecranului de 8 inchi fiind proiectate informaţiile relevante în câmpul vizual al conducătorului auto.

Oferte speciale

Reducere la filtre pentru Citroen

Discountul de 20% este valabil până pe 19 aprilie 2019

Ford Focus, de la 14.950 euro cu TVA

Oferta include prima de casare, pachetul Trend Edition și garanție extinsă 

1-8 Martie, „Săptămâna SUV-urilor Opel”

Constructorul german a pregătit oferte speciale pentru prima săptămână din luna martie

Kia Ceed cu 0% dobânda anuală

Oferta este valabilă pentru achiziționarea de către persoane juridice

Jeep Renegade Trailhawk

Discunt extrem: 9700 euro, fără TVA!