Lewis, cel mai rapid vineri la Shanghai

Reporter Stiri Sport

Lewis Hamilton a pornit cu dreptul în weekendul Marelui Premiu al Chinei, unde deține recordul de victorii (5) și de pole position (6). A obținut cel mai bun timp în ambele sesiuni de probe libere de vineri, urmat îndeaproape de Kimi Raikkonen (Ferrari) și de coechipierul său de la Mercedes, Valtteri Bottas. Vettel a semnat cel de-al patrulea timp al zilei, clasându-se pe locul patru în a doua sesiune și pe locul cinci în prima, după Ricciardo.

Dacă Lewis s-a declarat mulțumit de mașină și a făcut pace cu Verstappen după incidentul din Bahrain, Bottas și Vettel nu au fost satisfăcuți de comportamentul monoposturilor, sperând în progrese până la cursa de duminică.

După accidentul de la al doilea pitstop al lui Kimi din cursa precedentă, în care un mecanic a fost călcat de finlandez, cei de la Ferrari, amendați cu 50.000 de euro, au explicat cauza incidentului. Senzorul electronic a interpretat greșit acțiunile mecanicilor la roata spate stânga și i-a dat verde lui Kimi înainte de schimbare, iar echipa italiană și FIA vor investiga în continuare, tehnic și procedural, pentru a evita asemenea situații pe viitor.

 

Oferte speciale

Reducere la filtre pentru Citroen

Discountul de 20% este valabil până pe 19 aprilie 2019

Ford Focus, de la 14.950 euro cu TVA

Oferta include prima de casare, pachetul Trend Edition și garanție extinsă 

1-8 Martie, „Săptămâna SUV-urilor Opel”

Constructorul german a pregătit oferte speciale pentru prima săptămână din luna martie

Kia Ceed cu 0% dobânda anuală

Oferta este valabilă pentru achiziționarea de către persoane juridice

Jeep Renegade Trailhawk

Discunt extrem: 9700 euro, fără TVA!