Lewis de Monaco

Reporter Stiri Sport

Lewis Hamilton a reușit, în Principat, să îi aducă cel mai prețios omagiu marelui Niki Lauda, a cărui dispariție a sărăcit Formula 1 de o piesă de neînlocuit în sufletul sportului. Pornit din pole-position, britanicul a condus toată cursa și a reușit să o încheie în aceeași poziție, în ciuda asaltului fără sfârșit al lui Verstappen și a pneurilor epuizate. Lewis le dobândise prea devreme, cu ocazia SafetyCar-ului din turul 11. 

Vettel a trecut al doilea linia de sosire, după o nouă cursă în cel mai prețios scaun de spectator. Germanul a câștigat două poziții față de grila de start, în urma contactului dintre Max și Bottas la standuri: Verstappen a primit o penalizare de cinci secunde, iar Bottas a sfârșit în spatele lui Vettel. Ironia sorții, norocul lui Vettel a fost adus de ghinionul coechipierului Leclerc. Francezul de la Ferrari iși avariase monopostul, încercând o manevră optimistă la adresa lui Hulkenberg și provocând intrarea Safety Car-ului cu pricina și precipitarea schimbului de pneuri. 

Mai este mult până la încheierea sezonului, dar Niki a ales bine. Cel care a recunoscut că, fără ajutorul lui Lauda, ar fi câștigat un singur titlu, are cele mai multe șanse de a-l omagia și la finalul sezonului. 

 

Oferte speciale

Reducere la filtre pentru Citroen

Discountul de 20% este valabil până pe 19 aprilie 2019

Ford Focus, de la 14.950 euro cu TVA

Oferta include prima de casare, pachetul Trend Edition și garanție extinsă 

1-8 Martie, „Săptămâna SUV-urilor Opel”

Constructorul german a pregătit oferte speciale pentru prima săptămână din luna martie

Kia Ceed cu 0% dobânda anuală

Oferta este valabilă pentru achiziționarea de către persoane juridice

Jeep Renegade Trailhawk

Discunt extrem: 9700 euro, fără TVA!