Mazda 3 debutează la Los Angeles

Inovatie Reporter Stiri

Designul Kodo evoluează odată cu noua generație Mazda 3, propunând o distincție mai accentuată între sportivitatea versiunii în cinci uși și eleganța berlinei cu patru uși. Ergonomia a fost atent studiată și țintește o legătură cât mai aproape de una naturală între șofer și mașînă, între pasageri și dinamica deplasării.

Rigiditatea structurii a crescut față de generația precedentă, airbagurile pentru genunchi sunt standard iar sistemele de asistență la conducere vor ajuta la prevenirea accidentelor cauzate de oboseala șoferului, vor împiedica ciocnirile cu vehiculele care apar din unghiuri frontale aflate în afara câmpului vizual și vor putea controla accelerarea, frânarea și direcția la deplasarea în coloană, in trafic lent.

Motorizările includ propulsoarele pe benzină de 1,5 și 2,0 litri, dieselul de 1,8 litri și noul Skyactiv-X, tehnologia inovatoare Mazda care combină avantajele motorului pe benzină cu cele ale dieselului. Nu vor lipsi tehnologia hibrid și tracțiunea integrală.  

Oferte speciale

Reducere la Toyota RAV4

SUV-ul nipon este oferit la prețuri mai mici cu până la 6400 euro, TVA inclus

Alfa Romeo Giulia: de la 21.900 EURO +TVA

Giulia este primul sedan Alfa Romeo cu tracţiune spate după încetarea producţiei modelului 75, la începutul anilor 90

TALISMAN Life Energy dCi 110CP

De la 19.150 € (TVA inclus), prin Programul RABLA 2018

Reduceri la piesele Hyundai

Campania va fi activă până pe 31 mai, la distribuitorii și reparatorii autorizați

MHS Motors, noul dealer autorizat Opel din Târgu Mureș

Toţi posesorii de automobile Opel care vizitează locaţia în perioada porţilor deschise primesc vouchere de service cu reduceri de până la 20%, timp de doi ani de zile