Mini John Cooper Works Clubman este disponibil în România

Modele noi Reporter Stiri

Prezentat la Salonul Auto de la Paris 2016, Mini John Cooper Works Clubman a început să se comercializeze pe toate pieţele europene, inclusiv România. Clubman este cel mai spaţios model din familia Mini, fiind o compactă premium cu portbagaj de 360 litri iar noua versiune JCW dezvoltă 231 cai-putere şi atinge suta de kilometri pe ora în 6,3 secunde. Tracţiunea este integrală iar pentru transmisie se poate opta între manuală cu şase trepte sau Steptronic cu opt trepte. Costă 30700 euro fără TVA şi consumă 6,8 litri la sută de kilometri, motorul turbo pe benzină având cilindreea de 2,0 litri.

Mini John Cooper Works Clubman este cu 39 cai-putere mai puternic decât Mini Cooper S Clubman, despre care puteţi afla mai mult aici, unde am publicat impresiile noastre de la test-drive, în urmă cu două săptămâni.
Pentru ofertele de service active la Automobile Bavaria, consultaţi acum categoria service şi piese din secţiunea oferte speciale, care curând va centraliza ofertele speciale de pe piaţa auto din România.

Oferte speciale

Reducere la filtre pentru Citroen

Discountul de 20% este valabil până pe 19 aprilie 2019

Ford Focus, de la 14.950 euro cu TVA

Oferta include prima de casare, pachetul Trend Edition și garanție extinsă 

1-8 Martie, „Săptămâna SUV-urilor Opel”

Constructorul german a pregătit oferte speciale pentru prima săptămână din luna martie

Kia Ceed cu 0% dobânda anuală

Oferta este valabilă pentru achiziționarea de către persoane juridice

Jeep Renegade Trailhawk

Discunt extrem: 9700 euro, fără TVA!