Noul BMW Seria 3, la primăvară în România

Evenimente Reporter Stiri

A șaptea generație a berlinei germane BMW Seria 3 propune noi detalii de design și aceeași atenție la toate aspectele legate de dinamică sportivă. Mai ușoară, cu o distribuție egală a maselor, oferă în același timp mai mult spațiu. Ampatamentul a crescut cu 8 centimetri iar tehnologia de la bord este de referință. Iată câteva dintre noutățile comunicate de BMW: 

  • Gama de opţiuni pentru şasiu extinsă pentru a oferi abilităţi sportive suplimentare: suspensie M Sport cu gardă la sol redusă, suspensie M adaptivă, direcţie sport variabilă, frâne M Sport, diferenţial M Sport cu control electronic pentru efect blocant complet variabil pentru puntea spate, jante de până la 19 ţoli, din aliaj uşor.
  • Aerodinamică optimizată. Coeficientul aerodinamic (Cd) redus de la 0,26 la 0,23 (BMW 320d). Progres subliniat de dotări precum control activ al clapetelor de aer, Air Curtains şi un şasiu inferior etanşeizat aproape complet.
  • Specificaţia standard are faruri LED integrale şi stopuri LED de culoare închisă. Farurile LED cu funcţii extinse, farurile LED adaptive cu BMW Laserlight pentru fază lungă adaptivă (cu rază de acţiune de aproximativ 530 de metri) şi proiectoare de ceaţă LED faţă sunt disponibile că opţiuni.
  • Mai mult spaţiu la nivelul umerilor şi coatelor pentru scaunele faţă, vizibilitate în spate îmbunătăţită semnificativ, acces mai uşor în compartimentul spate, cu spaţiu mai mare pentru picioare, capacitate a portbagajului de 480 de litri, cu utilizare mai bună decât la modelul anterior. Spătar al banchetei divizibil 40:20:40 standard.
  • Noul Asistent Personal Inteligent BMW este o personalitate digitală inteligentă integrată în automobil. Nici un rival nu permite conducătorului să ofere un nume, la alegere, unui astfel de sistem. Asistentul Personal este un expert în maşînă şi răspunde la comenzile vocale naturale pentru a ajută conducătorul cu numeroase sarcini, precum îmbunătăţirea productivităţii şi distracţia la bord.
  • Gama extinsă de sisteme de asistare a conducătorului deschide drumul pentru condusul autonom: avertizare de coliziune şi pietoni cu funcţie de frânare, disponibilă acum standard. Driving Assistant Professional, disponibil opţional, cuprinde sisteme care includ tempomat automat cu funcţie Stop & Go, asistent de direcţie şi menţinere a benzii (care contribuie la ghidarea automobilului prin spaţiile înguste), sistem de avertizare la schimbarea benzii şi sistem de avertizare la părăsirea benzii, protecţie în caz de coliziune laterală, asistent de evitare prin schimbarea benzii, avertizare la trafic transversal, la intersecţii şi de sens unic. Gama de funcţii mai include şi o premieră pentru segment – Reversing Assistant, care poate conduce automobilul cu spatele pe distanţe de până la 50 prin direcţionarea acestuia de-a lungul aceleiaşi trase pe care a venit înainte. Nouă generaţie de BMW Head-Up Display vine cu suprafaţa de proiecţie cu 70% mai mare faţă de generaţia anterioară.
  • Portofoliul cuprinse două motoare pe benzină, cu patru cilindri, care dezvoltă 135 kW/184 CP la BMW 320i, respectiv 190 kW/258 CP la BMW 330i, dar şi două propulsoare diesel ce oferă 110 kW/150 CP la BMW 318d şi 140 kW/190 CP la BMW 320d. Un motor diesel cu şase cilindri dispuşi în linie, care dezvoltă 195 kW/265 CP, echipează BMW 330d. De asemenea disponibilă de la lansare este tracţiunea integrală inteligentă la BMW 320d xDrive. O premieră este şi faptul că ambele versiuni diesel de patru cilindri vin cu un sistem cu două turbocompresoare pentru a asigura un plus de eficienţă. Toate variantele de model îndeplinesc standardele de emisii Euro 6d-TEMP.

Oferte speciale

Reducere la filtre pentru Citroen

Discountul de 20% este valabil până pe 19 aprilie 2019

Ford Focus, de la 14.950 euro cu TVA

Oferta include prima de casare, pachetul Trend Edition și garanție extinsă 

1-8 Martie, „Săptămâna SUV-urilor Opel”

Constructorul german a pregătit oferte speciale pentru prima săptămână din luna martie

Kia Ceed cu 0% dobânda anuală

Oferta este valabilă pentru achiziționarea de către persoane juridice

Jeep Renegade Trailhawk

Discunt extrem: 9700 euro, fără TVA!