Noul Clio debutează la Geneva

Modele noi Reporter Stiri

După avanpremiera de la începutul anului, Renaul Clio se lansează la Salonul Auto de la Geneva. Reproiectat pe noua platformă Cmf-B, are un design care nu se distanțează prea mult de silueta de succes a generației precedente, dar interiorul s-a schimbat complet.

Dimensiunile au scăzut, însă modelul lung de 4,05 metri este mai ușor cu 50 kg și oferă un portbagaj de 391 litri, cu 26 litri mai spațios. Interiorul cu două ecrane și materiale de calitate net superioară se distinge prin ergonomie și conectivitate, iar sistemele noi de asistență la condus sunt grupate în complexul Easy Drive: de la cruise control adaptiv cu Traffic Jam Companion la sistemul de camere 360 de grade.

A cincea generație are motoare noi, benzină, diesel și hibrid. Propulsorul aspirat pe benzină cu trei cilindri și capacitate de 1 litru dezvoltă 65 sau 75 de cai, având transmisie manuală cu cinci trepte. Unitatea turbo 1,0 Tce de 100 cai-putere va avea și transmisie X-Tronic iar propulsorul 1,3 Tce cu 130 de cai propune cutia automată EDC cu dublu ambreiaj. Dieselul 1,5 Blue dCi cu 85 sau 115 cai-putere oferă transmisia manuală în șase trepte. Din 2020 va fi disponibilă versiunea hibrid, cu un motor pe benzină de 1,6 litri și două electrice. 

Oferte speciale

Reducere la filtre pentru Citroen

Discountul de 20% este valabil până pe 19 aprilie 2019

Ford Focus, de la 14.950 euro cu TVA

Oferta include prima de casare, pachetul Trend Edition și garanție extinsă 

1-8 Martie, „Săptămâna SUV-urilor Opel”

Constructorul german a pregătit oferte speciale pentru prima săptămână din luna martie

Kia Ceed cu 0% dobânda anuală

Oferta este valabilă pentru achiziționarea de către persoane juridice

Jeep Renegade Trailhawk

Discunt extrem: 9700 euro, fără TVA!