Noul Kadjar, de la 18.600 euro cu TVA

Modele noi Reporter Stiri

Lansat în 2015, modelul francez care împarte platforma cu X-Trail și Qashqai în cadrul Alianței Renault-Nissan-Mitsubishi evoluează printr-o ușoară restilizare, motorizări și echipamente noi. S-au introdus farurile LED, un nou ecran multimedia, scaune redesenate mai bine profilate, finisaje inedite. 

Kadjar adoptă un motor pe benzină 1.3 TCe cu două versiuni de putere: TCe140 GPF (240Nm la 1600 rpm) și TCe 159 GPF (260 Nm la 1750 rpm), ambele disponibile cu tracțiune față, cutie manuală sau automată EDC. 

În gama diesel, Kadjar propune 2 motoare modernizate şi echipate cu un sistem selectiv de reducere catalitică (SCR), considerat cel mai eficient sistem de post-tratare a oxizilor de azot (NOx). Această tehnologie reduce emisiile poluante ale motoarelor, fără niciun impact asupra performanței. Motorul 1.5 Blue dCi 116, disponibil cu o cutie de viteze manuală, este echipat cu „overboost„, asigurând o creștere temporară a puterii și un cuplu suplimentar. Acesta oferă un plus de 4 kW (+5 CP) de putere și un cuplu de 25 Nm.

Motorizarea de top, 1.7 Blue dCi 150 este cuplată la o cutie de viteze manuală şi oferă transmisie 4×4. Are o putere mai mare cu 20 CP față de modelul precedent. Aceasta va fi disponibilă în gama din România în al doilea trimestru al anului.

Oferte speciale

Kia Ceed cu 0% dobânda anuală

Oferta este valabilă pentru achiziționarea de către persoane juridice

Jeep Renegade Trailhawk

Discunt extrem: 9700 euro, fără TVA!

Megane Sedan, de la 13.500 euro cu TVA

Discount consistent pentru berlina familiei de compacte Renault

Logan, de la 8160 euro, TVA inclus

Berlina Dacia oferă dotări suficiente și o reducere de preț

Juke, de la 15.150 euro cu TVA

Crossoverul Nissan este disponibil cu discount și finanțare, iar întreținerea este inclusă în rată