Noul Opel Combo, de la 14664 euro cuTVA

Modele noi Reporter Stiri

După varianta pentru pasageri Combo Life, prezentată în premieră în vara aceasta, odată cu deschiderea comenzilor pentru dealeri, se lansează inRomania Opel Combo Cargo. 

Ambele sunt disponibile în versiunea standard (4,40 metri) sau cu ampatament lung (4,75 metri). În plus, ergonomia interiorului poate permite până la 28 spații de depozitare. Vehiculul utilitar pentru familie este disponibil, opțional, în variante cu cinci sau șapte locuri și cu un volum mare al portbagajului, de până la 2.693 de litri. Autovehiculul de transport  este, de asemenea, disponibil în varianta crew cab și cu trapă. Oferă un spațiu de încărcare cu volumul de până la 4,4 m3 în care încap doi europaleți și poate transporta o sarcină utilă de până la 1.000 kg.

Nouăsprezece sisteme pentru asistarea șoferului și de siguranță, de la tempomatul automat la funcția de avertizare privind o coliziune frontală cu detectarea pietonilor și frânare automată de urgență, de la sistemul de detectare a somnolenței șoferului la sistemul pentru monitorizarea unghiului mort sau head-up display, sporesc siguranța familiei în Combo Life, dar și a ocupanților variantei Combo. Mai mult, sistemul adaptiv IntelliGrip pentru controlul tracțiunii cu cinci moduri le oferă proprietarilor Combo posibilitatea de a părăși drumurile asfaltate pentru activități recreative sau accesul facil pe șantierele de construcții cu suprafețe acoperite de noroi, nisip sau zăpadă.

 Pentru varianta panel van este disponibil un sistem suplimentar de siguranță. Camera video panoramică pentru marșarier, oferită opțional, îmbunătățește mult vizibilitatea autovehiculelor panel van sau a celor complet încărcate. În plus, o a doua cameră video de pe oglinda retrovizoare din partea dreaptă ajută suplimentar șoferul. Acesta nu va mai avea probleme cu unghiul mort din partea respectivă a autovehiculului. 

 Prețurile din campania de lansare pornesc de la 14664 euro pentru varianta Combo Van și 15030 euro cu TVA inclusă, pentru Opel Combo Life.

Modelul este disponibil cu trei motorizări diesel, 1.5 MT5 – 75CP, 1.5 MT 5 – 100 CP și 1.5 MT6 sau AT8 – 130 CP, cutia automată în opt trepte fiind o opțiune unică în acest segment.

Oferte speciale

Reducere la filtre pentru Citroen

Discountul de 20% este valabil până pe 19 aprilie 2019

Ford Focus, de la 14.950 euro cu TVA

Oferta include prima de casare, pachetul Trend Edition și garanție extinsă 

1-8 Martie, „Săptămâna SUV-urilor Opel”

Constructorul german a pregătit oferte speciale pentru prima săptămână din luna martie

Kia Ceed cu 0% dobânda anuală

Oferta este valabilă pentru achiziționarea de către persoane juridice

Jeep Renegade Trailhawk

Discunt extrem: 9700 euro, fără TVA!