Noul Renault Megane Sedan, lansat in Romania

Modele noi Reporter Stiri

Ultima generaţie a berlinei franceze, vândute pe piaţă românească în 35.000 exemplare, completează din această toamna familia Renault Megane. Noul Megane Sedan, prezentat la Salonul Auto de la Paris în luna septembrie, va fi disponibil în trei versiuni de echipare, Life, Zen şi Intens, preţurile pornind de la 14.800 euro cu TVA.

Gama motorizărilor cuprinde un propulsor pe benzină cu cilindree de 1,6 litri şi 115 cai-putere. Cine doreşte diesel are de ales între motorul 1,5 dCi cu 90 cai-putere sau 110 cai-putere şi propulsorul 1,6 dCi cu 130 cai-putere. Transmisia automată EDC este disponibilă în combinaţie cu motorul 1,5 dCi 110 CP.

Portbagajul oferă până la 550 decimetri cubi. Varianta sedan a fost gândită, proiectată şi dezvoltată în paralel cu versiunea hatch, lansată la începutul lui 2016. Dintre dotări amintim sistemul multimedia R-Link 2 cu touchscreen de 8,7 inch şi sistemul Multisense, care permite personalizarea comportamentului maşinii, cu ajutorul a patru moduri: Neutru, Sport, Confort, Eco şi Perso. Fiecare mod, accesibil din sistemul multimedia R-Link 2 sau direct de pe consola centrală, gestionează răspunsul motorului, fermitatea direcţiei, transmisia EDC, opţiunile de confort ale interiorului şi ambianţa luminoasă.

Oferte speciale

Reducere la filtre pentru Citroen

Discountul de 20% este valabil până pe 19 aprilie 2019

Ford Focus, de la 14.950 euro cu TVA

Oferta include prima de casare, pachetul Trend Edition și garanție extinsă 

1-8 Martie, „Săptămâna SUV-urilor Opel”

Constructorul german a pregătit oferte speciale pentru prima săptămână din luna martie

Kia Ceed cu 0% dobânda anuală

Oferta este valabilă pentru achiziționarea de către persoane juridice

Jeep Renegade Trailhawk

Discunt extrem: 9700 euro, fără TVA!