Noutăţi în gama Porsche

Modele noi Reporter Stiri

Indiferent dacă îţi permiţi unul sau eşti pasionat de Porsche, merită să arunci un ochi aici http://www.porsche.com/international/#from=/international/ro/ şi să te joci puţin în configurator. Porsche România anunţă noutăţi interesante.

Putere:

Pentru toate modelele noi 911 Carrera S, 911 Carrera 4S şi 911 Targă 4S, Porsche Exclusive oferă un kit pentru suplimentarea puterii sistemului de propulsie cu 30 CP, până la 450 CP, din fabrică. Pachetul include caracteristici precum turbocompresoare mai mari, pachetul Sport Chrono, cu suporturi dinamice ale motorului, un sistem de răcire a frânelor îmbunătăţit şi un sistem de evacuare cu două ţevi de eşapament poziţionate central, cu un design unic. Începând cu luna iunie 2017, kitul de putere suplimentară va fi disponibil şi prin Porsche Tequipment, ca opţiune de modernizare pentru automobilele care dispun deja de pachetul Sport Chrono.

Conectivitate:

Este prevăzută şi o gama extinsă de opţiuni pentru serviciile de conectivitate Porsche Connectivity, însă recomandăm să luaţi legătură cu dealerii Porsche, pentru a verifica disponibilitatea în România. În 14 ţări, opţiunea Connect Plus de la Porsche Connect include acum o cartelă SIM integrată, pe standard LTE. Pachetul include un tarif forfetar pentru utilizarea serviciilor de navigaţie şi infotainment. Connect Plus este inclus în echiparea standard la modelele 911 şi Panamera şi este disponibil, opţional, pentru toate celelalte modele – în combinaţie cu modulul de navigare, dacă este necesar. În decursul acestui an, noul pachet Porsche Connect va oferi posibilitatea de a rezerva două pachete de date, pentru a permite utilizarea suplimentară de date. Cu ajutorul pachetelor opţionale de date, clienţii au şi posibilitatea de a face streaming de muzică sau de a utiliza WiFi hotspot-ul integrat în automobilul lor.

Culori:

Porsche oferă noi opţiuni de culoare pentru interiorul şi exteriorul tuturor modelelor sale. Un exemplu este nuanţa Crayon, acum disponibilă pentru 911 şi 718. Specială pentru gama 911 este vopseaua în patru straturi, Saffron Yellow Metallic, cu şlefuire intermediară, care creează un efect de profunzime.

Sistemul de evacuare sport opţional este acum disponibil cu ţevi de eşapament vopsite în finisaj negru lucios.

Gama culorilor de interior a fost extinsă pentru a include şi echipamentul Sport-Tex, în finisaj negru sau Graphite Blue/Crayon.

Modelul 911 Targa 4S Exclusive Design Edition este disponibil şi în Aetna Blue, cu un interior Graphite Blue. Pentru 911 Turbo şi 911 Turbo S, clienţii pot alege finisajul exterior Golden Yellow Metallic.

Colecţia de culori pentru actualul model Cayenne include acum Purpurite Metallic, precum şi Palladium Metallic ca finisaj special. Interiorul din piele al modelului Macan este disponibil în finisaj negru sau Luxor Beige. Pentru Panamera, gama de culori pentru exterior include Burgundy Red Metallic şi Ristretto Brown Metallic, în timp ce interiorul din piele poate fi comandat pe negru sau Luxor Beige. Interiorul din piele este disponibil, de asemenea, şi în nuanţele Cohiba Brown şi Truffle Brown.

Oferte speciale

Reducere la filtre pentru Citroen

Discountul de 20% este valabil până pe 19 aprilie 2019

Ford Focus, de la 14.950 euro cu TVA

Oferta include prima de casare, pachetul Trend Edition și garanție extinsă 

1-8 Martie, „Săptămâna SUV-urilor Opel”

Constructorul german a pregătit oferte speciale pentru prima săptămână din luna martie

Kia Ceed cu 0% dobânda anuală

Oferta este valabilă pentru achiziționarea de către persoane juridice

Jeep Renegade Trailhawk

Discunt extrem: 9700 euro, fără TVA!