Opel Combo, „International Van of the Year 2019”

Evenimente Reporter Stiri

Premiul IVOTY ajunge pentru a treia oară în Russelsheim,  alte modele Opel care au câștigat titlul “International Van of the Year” au fost Astra Van în 1999 și Vivaro în 2002. Premiul a fost înmânat la salonul auto pentru autovehicule comerciale IAA din Hanovra.

Juriul IVOTY a apreciat performanțele modelului Opel Combo: „Inginerii și designerii au reușit, pentru prima dată în istoria autovehiculelor LCV, să creeze un vehicul comercial multi-marcă în colaborare, toate mărcile menținându-și valorile de bază și personalitatea, fără aproape niciun compromis. Modelele PSA redefinesc întregul segment al autoveficulelor comerciale moderne, cu o abordare nouă în materie de design, finisaje și opțiuni, la nivelul autovehiculelor compacte și o senzație unică de confort.”

Noul Opel Combo are premiera mondială la salonul auto IAA pentru autovehicule comerciale din Hanovra. Modelul a fost dezvoltat cu scopul de a oferi profesioniștilor eficiență de top la cel mai scăzut cost de proprietate din segmentul respectiv, datorită unei arhitecturi complet noi, designului ingenios și unei game unice de sisteme de asistență.

Opel Combo este disponibil, încă de la lansare, în numeroase variante: versiunea standard de 4,40 metri, cea XL de 4,75 metri și spațiosul crew cab cu cinci locuri și două uși glisante în dotarea standard. Noul autovehicul comercial Opel eclipsează majoritatea concurenților săi principali cu un volum de încărcare de până la 4,4 m3, o sarcină utilă de până la 1.000 kg și o lungime a încărcăturii de până la 3.440 mm. Spațiul de încărcare ingenios conceput este suficient de lat între pasajele roților pentru a permite depozitarea a până la doi europaleți, chiar și în cazul modelului Combo cu ampatament scurt. Articolele extrem de lungi, cum ar fi scândurile de lemn, pot fi depozitate la un anumit unghi, datorită trapei opționale.

Oferte speciale

Reducere la filtre pentru Citroen

Discountul de 20% este valabil până pe 19 aprilie 2019

Ford Focus, de la 14.950 euro cu TVA

Oferta include prima de casare, pachetul Trend Edition și garanție extinsă 

1-8 Martie, „Săptămâna SUV-urilor Opel”

Constructorul german a pregătit oferte speciale pentru prima săptămână din luna martie

Kia Ceed cu 0% dobânda anuală

Oferta este valabilă pentru achiziționarea de către persoane juridice

Jeep Renegade Trailhawk

Discunt extrem: 9700 euro, fără TVA!