Skoda Octavia ridică ştacheta

Modele noi Reporter Stiri

Modelul Skoda de mare succes, vândut în 5 milioane de exemplare, din 1996 până în prezent şi foarte apreciat de clienţii din România, primeşte un upgrade consistent, cu primele livrări la începutul lui 2017. Au fost actualizate designul, ergonomia, confortul şi echipamentele.

Partea frontală are acum o nouă personalitate, fiind uşor redesenată şi evidenţiind farurile full LED. S-au realizat tapiserii şi elemente decorative noi, pentru interiorul spaţios, superior acum, atât datorită calităţii finisajelor cât şi prin dotările şi funcţiile de confort, Simply Clever, conectivitate «mobile » şi infotainment. Sunt disponibile patru sisteme de infotainment, cu display touchscreen de până la 9,2 inch şi sensibilitate crescută, fiind suficientă atingerea uşoară a ecranului pentru a activa diversele funcţii.

Clienţii pot opta pentru volanul încălzit şi pentru cheia care permite personalizarea setărilor maşinii în funcţie de utilizatorii diferiţi, însă lista noutăţilor cuprinde şi alte detalii, în special practice, menite a-ţi uşura viată la bord. Skoda Octavia progresează şi în ceea ce priveşte oferta sistemelor de asistenţă, ca de exemplu sistemul de protecţie a pietonilor care completează funcia Front Assist sau « asistentul pentru parcare » optimizat.

Oferte speciale

Reducere la filtre pentru Citroen

Discountul de 20% este valabil până pe 19 aprilie 2019

Ford Focus, de la 14.950 euro cu TVA

Oferta include prima de casare, pachetul Trend Edition și garanție extinsă 

1-8 Martie, „Săptămâna SUV-urilor Opel”

Constructorul german a pregătit oferte speciale pentru prima săptămână din luna martie

Kia Ceed cu 0% dobânda anuală

Oferta este valabilă pentru achiziționarea de către persoane juridice

Jeep Renegade Trailhawk

Discunt extrem: 9700 euro, fără TVA!