Test-drive cu premii la Opel

Evenimente Reporter Stiri

Cei care vor testa noile modele Opel Insignia şi Crossland X, în perioada 22-23 septembrie vor putea câştiga unul dintre cele douăzeci şi şase de drive teste de weeekend cu unul din modelele testate, iar cei care achiziţionează un model Crossland X sau noul Opel Insignia pot câştiga o vacanţă în Mauritius.
Evenimentul Opel se va desfăşura sub numele de Testul Învingătorilor, pentru publicul larg va avea posibilitatea testeze cele mai noi modele Opel, recent premiate de publicaţii de prestigiu din Europa la testele auto comparative şi în acelaşi timp devină ei înşişi câştigătorii unor premii foarte tentante.
„Cele două modele care au ajuns în această vara în centrele Opel din ţară aduc tehnologii noi în segmentele din care fac parte. Opel are ca obiectiv democratizarea tehnologiilor de vârf disponibile, de regulă, în segmente premium.” afirmă Cristian Milea, Country Director Opel România. „Lansarea Crossland X marchează intrarea Opel într-un nou segment SUV, aflat în plină expansiune. Un alt SUV Opel, Grandland X, va fi lansat în România până la sfârşitul anului. Noul model va consolida un portofoliu Opel de SUV-uri, complet şi extrem de competitiv.”

Oferte speciale

Reducere la filtre pentru Citroen

Discountul de 20% este valabil până pe 19 aprilie 2019

Ford Focus, de la 14.950 euro cu TVA

Oferta include prima de casare, pachetul Trend Edition și garanție extinsă 

1-8 Martie, „Săptămâna SUV-urilor Opel”

Constructorul german a pregătit oferte speciale pentru prima săptămână din luna martie

Kia Ceed cu 0% dobânda anuală

Oferta este valabilă pentru achiziționarea de către persoane juridice

Jeep Renegade Trailhawk

Discunt extrem: 9700 euro, fără TVA!