Tracţiune integrală modernă pentru noul Insignia

Modele noi Reporter Stiri

Opel Insignia va fi disponibil şi într-o versiune cu tracţiune integrală, transmisie automată cu opt trepte şi un modul de tracţiune spate care utilizează un sistem de ambreiaj dublu, fără diferenţial. Acesta poate transmite cuplul în mod independent către una sau ambele roţi spate, roata din exteriorul virajului primind mai multă putere, pentru o ţinută de drum superioară în curbe. Şoferul va putea alege între cele două moduri de funcţionare, Sport şi Tour, în funcţie de stilul de condus.

Opel plănuieşte lansarea a 29 de modele noi până în 2010. Pe lângă Insignia, care va fi disponibilă că berlină cu cinci uşi, break şi crossover, nemţii vor prezenta crossoverele Crossland X şi Grandland X.
În 2016, Opel a înregistrat cea mai mare creştere a cotei de piaţă la autovehicule, atingând 5,38%, dintre mărcile clasate în top 10 vânzări. În Europa, a reuşit cel mai mare volum de vânzări din ultimii cinci ani, o creştere cu aproximativ 46.000 de unităţi din totalul de 1,16 milioane comercializate în 2016. Progresul se datorează noului Astra, preferatul clienţilor Opel, înmatriculat în 285.000 de exemplare, cu 25% mai multe decât în 2015.

Oferte speciale

Reducere la filtre pentru Citroen

Discountul de 20% este valabil până pe 19 aprilie 2019

Ford Focus, de la 14.950 euro cu TVA

Oferta include prima de casare, pachetul Trend Edition și garanție extinsă 

1-8 Martie, „Săptămâna SUV-urilor Opel”

Constructorul german a pregătit oferte speciale pentru prima săptămână din luna martie

Kia Ceed cu 0% dobânda anuală

Oferta este valabilă pentru achiziționarea de către persoane juridice

Jeep Renegade Trailhawk

Discunt extrem: 9700 euro, fără TVA!