Tucson se înnoiește

Modele noi Reporter Stiri

 Prezentat în 2015, Hyundai Tucson evoluează printr-o restilizare, propunând o grilă tip cascadă, o nouă formă a blocurilor optice cu LED, precum și bara de protecție față înălțată. Modificările de design în partea din spate includ stopurile, bara de protecție și gurile de evacuare redesenate.
Conceput și produs în Europa, Tucson beneficiază de două motorizări diesel și două pe benzină. Gama a fost actualizată, cilindreele fiind diminuate pentru a reduce și emisiile de CO2. În plus, Tucson este primul model Hyundai care va fi disponibil cu o varianta de motorizare mild hybrid de 48 V, începând cu jumătatea anului 2018.

Clienții pot opta acum si pentru noul motor diesel de 1,6 litri, disponibil în două versiuni: cea standard de 85 kW/ 115 CP și o varianta mai puternică de 98 kW/ 133 CP. Ambele sunt asociate cu o transmisie manuală în șase trepte și tracțiune față.

Tucson oferă funcții variate de conectivitate, clienții având posibilitatea de a opta între dotări pentru confort precum sistemul de sunet Krell, încărcătorul wireless QI pentru telefoane mobile sau ecranul de 7 inch, compatibil cu Apple CarPlay, Android Auto și Bluetooth. Vehiculul poate fi echipat cu sistem de navigație cu ecran de 8 inch, cu hărți 3D și un abonament gratuit pentru șapte ani la serviciile LIVE, incluzând informații actualizate în timp real. O altă dotare standard este și conexiunea USB pentru pasagerii din spate, oferind posibilitatea de a încarcă în același timp mai multe dispozitive mobile.

Noul Tucson este dotat cu cele mai recente sisteme de siguranță activă și asistență la condus Hyundai SmartSense: sistem de asistență la coliziune frontală, sistem de asistență la menținerea benzii de rulare, sistem de monitorizare a atenției conducătorului auto, precum și sistem inteligent de avertizare asupra limitei de viteză. În plus, pachetul de dotări pentru siguranță include sistemul de monitorizare 360° Hyundai (Surround View Monitor – SVM), care utilizează camerele pentru a oferi o imagine 360° în marșarier. 

 

Oferte speciale

Reducere la filtre pentru Citroen

Discountul de 20% este valabil până pe 19 aprilie 2019

Ford Focus, de la 14.950 euro cu TVA

Oferta include prima de casare, pachetul Trend Edition și garanție extinsă 

1-8 Martie, „Săptămâna SUV-urilor Opel”

Constructorul german a pregătit oferte speciale pentru prima săptămână din luna martie

Kia Ceed cu 0% dobânda anuală

Oferta este valabilă pentru achiziționarea de către persoane juridice

Jeep Renegade Trailhawk

Discunt extrem: 9700 euro, fără TVA!