Volvo a dezvăluit noul V60

Modele noi Reporter Stiri

Înainte de debutul la Salonul Audo de la Geneva, Volvo a prezentat noul model break de clasa medie care rivalizează cu versiunile similare de caroserie Mercedes Clasa E, BMW Seria 5 și Audi A6. Caracteristicile cheie ale modelului sunt interiorul spațios, conectivitatea și siguranța. Volvo își asumă, prin acest model, rolul de referință în segment, în baza tradiției sale de specialist al mașinilor pentru familie. Lansarea break-ului demonstrează încă o dată că acest tip de caroserie, apreciat de-a lungul istoriei în special în SUA și vestul Europei, nu reprezintă pentru marca suedeză doar o varianta derivată din berlină.

Clienții din vestul Europei își pot configura deja modelul, de exemplu în Italia prețurile pornesc de la 41.620 euro, fiind posibilă și intrarea în posesie prin soluția „abonamentului” Care by Volvo, care presupune o rată lunară. Pe lângă motoarele pe benzină T5 și T6 sunt disponibile dieselurile D3 și D4, cu cilindree de 2,0 litri și putere de 150 și, respectiv, 190 cai-putere. Sunt disponibile două propulsoare hibrid plug-în, în combinație cu tracțiunea integrală, care dezvoltă 340 (T6 Twin Engine) și 390 cai-putere (T8 Twin Engine).

Echiparea poate cuprinde toate sistemele moderne de siguranță și asistență din gama Volvo. În plus, sistemul City Safety poate frâna pentru a preveni și coliziunile cu vehicule care circulă din sens opus. Pilot Assist a fost îmbunătățit pentru a crește siguranță în viraje. V60 dispune și de sistemele Run-off Road Mitigation și Cross Traffic Alert.

Oferte speciale

Reducere la filtre pentru Citroen

Discountul de 20% este valabil până pe 19 aprilie 2019

Ford Focus, de la 14.950 euro cu TVA

Oferta include prima de casare, pachetul Trend Edition și garanție extinsă 

1-8 Martie, „Săptămâna SUV-urilor Opel”

Constructorul german a pregătit oferte speciale pentru prima săptămână din luna martie

Kia Ceed cu 0% dobânda anuală

Oferta este valabilă pentru achiziționarea de către persoane juridice

Jeep Renegade Trailhawk

Discunt extrem: 9700 euro, fără TVA!