Volvo introduce tehnologii noi

Inovatie Reporter Stiri

Constructorul suedez de automobile extinde dotarea modelelor sale din seria 90, cu noi motorizări şi echipamente pentru siguranţă şi conectivitate.

Compatibilitatea smartphone, care deja includea Apple CarPlay, se va lărgi cu AndroidAuto. Display-ul este primul de pe piaţă care permite vizualizarea, concomitent, a funcţiilor smartphone şi a celor ale maşinii. Navigaţia se va actualiza permanent, automat, pentru a se baza, întotdeauna, pe cele mai noi hărţi.

Cu noile sisteme, Slippery Road Alert şi Hazard Light Alert, maşina nu se mai limitează la a informa şoferul despre condiţiile de rulare în care se află deja, ci îl previne asupra situaţiilor pe care urmează să le întâlnească. Sistemele preiau informaţii de la maşinile mai avansate pe traseul respectiv şi avertizează dacă urmează o porţiune alunecoasă sau dacă vehiculul din faţă a activat luminile de avarie, pentru a putea încetini în siguranţă.

Update şi pentru versiunile de motorizare Drive-E : D3 cu noua transmisie manuală sau automată în şase trepte consumă ,4,3 litri/100 km iar propulsorul va fi disponibil şi în combinaţie cu tracţiunea integrală.

Oferte speciale

Reducere la filtre pentru Citroen

Discountul de 20% este valabil până pe 19 aprilie 2019

Ford Focus, de la 14.950 euro cu TVA

Oferta include prima de casare, pachetul Trend Edition și garanție extinsă 

1-8 Martie, „Săptămâna SUV-urilor Opel”

Constructorul german a pregătit oferte speciale pentru prima săptămână din luna martie

Kia Ceed cu 0% dobânda anuală

Oferta este valabilă pentru achiziționarea de către persoane juridice

Jeep Renegade Trailhawk

Discunt extrem: 9700 euro, fără TVA!