ATP Motors, noul dealer Opel din județul Cluj

Evenimente Reporter Stiri

ATP Motors este noul dealer Opel în judeţul Cluj, având sediul în comuna Sânnicoară.

Pe lângă spaţiul alocat comercializării modelelor Opel, noua locaţie oferă toate serviciile post vânzare, de la mecanică, diagnoză şi geometrie computerizate, până la tinichigerie, vopsitorie, piese de schimb și accesorii Opel.

„Acesta este al cincilea an de creștere pentru Opel în România. Evoluția excelentă din ultimii ani s-a bazat pe o gamă de modele care aduc tehnologii noi în segmentul autovehiculelor de volum, o ofertă competitivă și pe adaptarea continuă a rețelei de distribuitori, astfel încât să putem răspunde cât mai bine solicitărilor clienților noștri. Urmărind aceeași strategie, astăzi anunțăm un nou partener în județul Cluj, ATP Motors.” Cristian Milea, Country Director Opel România.

Afacerea ATP Exodus a început în 1995 în nordul României ajungând să fie astăzi o afacere de succes pe piaţa de auto din Europa de Est: ATP Exodus Group.

ATP Exodus Group și-a structurat businessul, începând cu 2016, în trei divizii distincte: ATP Motors, ATP Automotive și ATP Transit. Aşadar, în prezent activează în trei sectoare principale: piese pentru camioane, distribuitor auto, transport de mărfuri. Toate mărcile auto pe care Grupul le distribuie sunt comercializate sub umbrela ATP Motors. În prezent, ATP Motors deține două centre Opel – în Baia Mare, b-dul Bucuresti nr. 65 – judeţul Maramureş şi în Sânnicoară, str. Clujului nr. 4B – judeţul Cluj. ATP Motors oferă servicii complete: consiliere profesională pentru achiziţia de autovehicule noi şi rulate, programe de finanţare avantajoase, oferte variate pentru asigurarea autovehiculelor, service integrat – service mecanică, vopsitorie şi caroserie în ateliere dotate cu tehnologie ultramodernă şi asistate de profesionişti certificaţi, servicii complete pentru orice tip de autovehicul – ITP, vulcanizare, spălătorie auto, pachete de service și garanții, servicii de mobilitate și închirieri auto, vânzări de piese și accesorii: http://atp-motors.com/.

Oferte speciale

Reducere la filtre pentru Citroen

Discountul de 20% este valabil până pe 19 aprilie 2019

Ford Focus, de la 14.950 euro cu TVA

Oferta include prima de casare, pachetul Trend Edition și garanție extinsă 

1-8 Martie, „Săptămâna SUV-urilor Opel”

Constructorul german a pregătit oferte speciale pentru prima săptămână din luna martie

Kia Ceed cu 0% dobânda anuală

Oferta este valabilă pentru achiziționarea de către persoane juridice

Jeep Renegade Trailhawk

Discunt extrem: 9700 euro, fără TVA!