BMW prezintă noul Seria 4

Modele noi Reporter Stiri

Familia de modele Seria 4, care include versiunile Coupe, Cabriolet şi Gran Coupe evoluează prin accentuarea caracterului sportiv, suspensiile revizuite şi noi afişări ale navigaţiei şi instrumentelor. Fără să se modifice personalitatea designului, modelele germane au fost restilizate la nivel de detaliu, însă vizibil şi cu elemente de efect.

Partea frontală a primit faruri noi, Bi-LED (adaptive opţional), proiectoare de ceaţă LED şi ornamente inedite, deopotrivă sportive şi elegante, în funcţie de liniile de echipare. S-au modificat de asemenea prizele de aer iar partea posterioară are stopori noi, LED şi ornamente specifice restilizate. Versiunile M4 dispun standard de farurile LED integral adaptive. Clienţii au la dispoziţie două culori noi şi modele noi de jante pentru toate liniile de echipare – Advantage, Sportline, Luxury Line şi Sport M.

Interiorul creşte nivelul calităţii percepute, cu noi detalii electroplacate, aplicaţii cromate, consola centrală în negru lucios, cusătură dublă pe panoul de instrumente. Sunt disponibile trei culori noi de tapiserie şi tot atâtea benzi decorative noi pentru interior.

Disponibil opţional, sistemul de navigaţie Professional pentru noul BMW Seria 4 dispune acum de o interfaţă cu panouri mari de control, care este şi mai uşor de utilizat. Panourile de control pot fi aranjate în funcţie de preferinţe şi afişează o versiune actualizată continuu a conţinutului legat de meniu, ceea ce face că operarea să fie şi mai intuitivă pentru utilizatori.

Opţional, BMW Seria 4 poate fi echipat cu ecran de bord complet digital – Multifuncţional Instrument Display, ceea ce oferă şoferului posibilitatea de a alege variante de vizualizare pentru toate afisarile, în funcţie de modul de condus selectat. Interiorul versiunilor M4 este şi mai sofisticat, acestea beneficiind şi de versiunea actualizată a sistemului de navigaţie Professional şi de alte dotări ConnectedDrive.

BMW anunţă că suspensia, fie ea standard,adaptivă sau M este acum setată mai rigid şi oferă ţinută de drum superioară fără să se reducă nivelul confortului.

Motorizările nu se schimbă, Seria 4 fiind oferită în 31 de combinaţii model/propulsie. La 12 versiuni se poate opta pentru tracţiunea integrală, care la variantele 435dxDrive este standard.

Din 2013 până în prezent, BMW Seria 4 s-a comercializat în 400.000 de exemplare, în întreaga lume.

Oferte speciale

Reducere la filtre pentru Citroen

Discountul de 20% este valabil până pe 19 aprilie 2019

Ford Focus, de la 14.950 euro cu TVA

Oferta include prima de casare, pachetul Trend Edition și garanție extinsă 

1-8 Martie, „Săptămâna SUV-urilor Opel”

Constructorul german a pregătit oferte speciale pentru prima săptămână din luna martie

Kia Ceed cu 0% dobânda anuală

Oferta este valabilă pentru achiziționarea de către persoane juridice

Jeep Renegade Trailhawk

Discunt extrem: 9700 euro, fără TVA!