Detroit 2017: Noul Lexus LS 500

Evenimente Reporter Stiri

Din 1990, Lexus LS demonstrează că japonezii pot să facă berline care să egaleze sau să depăşească, în unele aspecte, cele mai prestigioase automobile din lume. Calitatea şi confortul au surprins încă de la început, tehnologia a fost mereu de avangardă însă designul a prins curaj pe măsură ce s-au succedat generaţiile. La Detroit, Lexus prezintă un model complet nou, care, potrivit şefului de proiect Toshio Asahi, a fost gândit pentru a reprezenta brandul întrupând cultura şi tradiţiile japoneze.

Masa a scăzut cu 90 kg faţă de generaţia precedentă, lungimea este de 5,23 metri iar lăţimea 1,9 metri, cu ampatamentul de 3,12 metri. Sistemul de infotainment are un display de 12,3″ iar scaunele cu 28 de reglaje oferă şi masaj Shiatsu, însă toată tehnologia şi calitatea vieţii la bord au făcut un salt în raport cu modelul anterior. Lexus LS 400 este capabil să frâneze şi să vireze pentru a evita un obstacol, revenind pe traiectorie.

V8-ul a fost înlocuit cu un V6 de 3,5 litri twin turbo care dezvoltă 415 cai-putere şi 599 Nm, varianta cu tracţiune spate atingând suta de kilometri pe ora în 4,5 secunde.

Oferte speciale

Reducere la filtre pentru Citroen

Discountul de 20% este valabil până pe 19 aprilie 2019

Ford Focus, de la 14.950 euro cu TVA

Oferta include prima de casare, pachetul Trend Edition și garanție extinsă 

1-8 Martie, „Săptămâna SUV-urilor Opel”

Constructorul german a pregătit oferte speciale pentru prima săptămână din luna martie

Kia Ceed cu 0% dobânda anuală

Oferta este valabilă pentru achiziționarea de către persoane juridice

Jeep Renegade Trailhawk

Discunt extrem: 9700 euro, fără TVA!