Giulia în uniformă

Evenimente Reporter Stiri

Noua Alfa Romeo Giulia îmbracă hainele Poliţiei şi îşi pune toţi caii putere la dispoziţia serviciului rutier, în cadrul unui parteneriat pe un an de zile, încheiat între IPJ Ilfov şi importatorul Auto Italia.

Configuraţia aleasă pentru această misiune este Veloce, animată de un propulsor 2.0 turbo de 280 de cai putere, construit în întregime din aluminiu, care accelerează de la 0 la 100 km/h în 5.2 secunde şi atinge o viteză maximă de 240 km/h. Propulsorul este conectat la o transmisie automată în 8 rapoarte şi tracţiune integrală Q4.

Autospeciala Alfa Romeo este dotată cu sisteme optice şi acustice, destinate activităţilor de Poliţie Rutieră, şi va acoperi zona de nord a judeţului Ilfov. Giulia va fi prezenţa pe Autostrada A3, DN1 şi Centură Bucureştiului, dar şi pe rază localităţilor Buftea, Snagov şi Otopeni.
România este a două ţară în care Alfa Romeo Giulia devine autospecială de poliţie, după Italia, unde versiunea Quadrifoglio (2.9 turbo V6 510 CP) însoţeşte Carabinerii în misiuni speciale, iar Veloce escortează misiunile instituţionale ale Poliţiei de Stat.

Oferte speciale

Reducere la filtre pentru Citroen

Discountul de 20% este valabil până pe 19 aprilie 2019

Ford Focus, de la 14.950 euro cu TVA

Oferta include prima de casare, pachetul Trend Edition și garanție extinsă 

1-8 Martie, „Săptămâna SUV-urilor Opel”

Constructorul german a pregătit oferte speciale pentru prima săptămână din luna martie

Kia Ceed cu 0% dobânda anuală

Oferta este valabilă pentru achiziționarea de către persoane juridice

Jeep Renegade Trailhawk

Discunt extrem: 9700 euro, fără TVA!