Grandland X, în România la toamnă

Inovatie Reporter Stiri

Opel a dezvăluit modelul Grandland X, care va fi prezentat la Salonul Auto de la Frankfurt 2017 şi se va comercializa în România începând din toamna acestui an. Lung de 4,48 metri, are ampatamentul de 2,68 metri şi capacitatea portbagajului de minimum 514 litri. Designul se distinge prin posibilitatea personalizării în două nuanţe şi se doreşte a fi o alternativă serioasă la orice model compact pentru familie.
Echipat cu sistemul de control al aderenţei, promite stabilitate şi tracţiune în orice condiţii de rulare, fiind gestionate distribuţia cuplului între cele două punţi, funcţionarea transmisiei automate şi răspunsul la accelerare, în funcţie de cinci moduri diferite de conducere, selectabile.
Portofoliul de funcţii de asistenţă şi confort include,printre altele, tempomatul adaptiv cu detectarea pietonilor şi frânarea automată de urgenţă, sistemul de detectare a somnolentei şoferului, sistemul avansat de asistenţă la parcare şi camera video cu vizibilitate la 360 de grade.
Nu lipsesc scaunele ergonomice cu certificare AGR (campania pentru un spate sănătos),volanul încălzit, scaunele faţă şi spate cu încălzire şi hayonul care se deschide prin simularea unei mişcări de lovire cu piciorul sub bara de protecţie spate. Pentru o conectivitate de top este disponibilă ultima generaţie de sisteme IntelliLink şi asistentul personal de service şi conectivitate Opel OnStar, ce include acum şi servicii noi, cum ar fi rezervarea de camere de hotel şi căutarea unui loc de parcare. Smartphone-urile pot fi încărcate chiar şi wireless prin inducţie. Grandland X este dotat şi cu sistemul de iluminare frontală adaptivă AFL LED plus funcţii ca iluminarea în viraje, asistentul pentru faza lungă şi reglarea automată a fasciculului.

Oferte speciale

Reducere la filtre pentru Citroen

Discountul de 20% este valabil până pe 19 aprilie 2019

Ford Focus, de la 14.950 euro cu TVA

Oferta include prima de casare, pachetul Trend Edition și garanție extinsă 

1-8 Martie, „Săptămâna SUV-urilor Opel”

Constructorul german a pregătit oferte speciale pentru prima săptămână din luna martie

Kia Ceed cu 0% dobânda anuală

Oferta este valabilă pentru achiziționarea de către persoane juridice

Jeep Renegade Trailhawk

Discunt extrem: 9700 euro, fără TVA!