Iată noul Clio

Modele noi Reporter Stiri

Renault a dezvăluit designul și câteva detalii despre a cincea generație a modelului care va debuta la Geneva și se va lansa în România în a doua parte a lui 2019

Intenția de a capitaliza succesul actualei generații este cât se poate de clar: în linii mari, viitorul model păstrează ADN-ul designului Clio IV. Însă aproape toate detaliile diferă, partea frontală se aliniază identității asumate în segmentele superioare ale gamei constructorului francez, iar platforma și interiorul sunt noi.

Lungimea caroseriei a scăzut cu 14 mm, înălțimea cu 3 mm dar Clio V oferă mai mult spațiu pentru pasageri. Portbagajul este mai mare cu 26 litri și atinge 391 litri, optimizat pentru a fi cât mai ușor de exploatat și fără a fi afectat de sistemul audio Bose.

Vor fi disponibile 11 culori pentru caroserie, trei variante cromatice de personalizare a exteriorului, faruri led încă din echiparea de baza, elemente aerodinamice inedite. Echiparea GT LIne va fi înlocuită cu R.S. Line pentru sportivi iar eleganța se va exprima în versiunea Inițial Paris.

Renault promite un nivel superior de ergonomie, calitate și rafinament în interior, comparativ cu actuala generație, iar ecranele de mari dimensiuni, până la 10 inch, și-au făcut loc atât în locul cadranelor de bord cât și pe consola centrală. Printre informațiile dezvăluite se face referire și la disponibilitatea setărilor Mulți-Sense, însă mai multe detalii vor fi oferite la Salonul Auto de la Geneva, în martie. 

Oferte speciale

Reducere la filtre pentru Citroen

Discountul de 20% este valabil până pe 19 aprilie 2019

Ford Focus, de la 14.950 euro cu TVA

Oferta include prima de casare, pachetul Trend Edition și garanție extinsă 

1-8 Martie, „Săptămâna SUV-urilor Opel”

Constructorul german a pregătit oferte speciale pentru prima săptămână din luna martie

Kia Ceed cu 0% dobânda anuală

Oferta este valabilă pentru achiziționarea de către persoane juridice

Jeep Renegade Trailhawk

Discunt extrem: 9700 euro, fără TVA!