Impreza şi XV la Frankfurt 2017

Modele noi Reporter Stiri

Cele două modele compacte japoneze, binecunoscute amatorilor de tracţiune integrală, se relansează la Frankfurt, împărţind noua platformă Subaru Global. Această se laudă cu o creştere a rigidităţii torsionale de 70 la sută şi promite o capacitate superioară de absorbire a energiei impactului, mai mare cu 40 de procente. Interiorul respectă stilul tradiţional al mărcii Subaru, iar noul ecran de 8 inch al sistemului de infotainment domină consola centrală. Sunt disponibile Apple CarPlay şi Android Auto. Ampatamentul este mai lung cu 2,5 milimetri.
Pentru moment, gama de motorizări va fi formată di cele două propulsoare pe benzină de 1,6 şi 2,0 litri care dezvoltă 115 şi, respectiv, 156 cai-putere, ambele în combinaţie cu transmisia automată Lineartronic şi cu tracţiunea integrală. În plus, XV va beneficia de programul X-Mode, pentru suprafeţe cu aderenţa scăzută.
Sistemul Eyesight include Automatic emergency braking, Adaptive cruise control, Lane assist, Blînd spot assist şi monitorizează gradul de oboseală al şoferului.

Oferte speciale

Reducere la filtre pentru Citroen

Discountul de 20% este valabil până pe 19 aprilie 2019

Ford Focus, de la 14.950 euro cu TVA

Oferta include prima de casare, pachetul Trend Edition și garanție extinsă 

1-8 Martie, „Săptămâna SUV-urilor Opel”

Constructorul german a pregătit oferte speciale pentru prima săptămână din luna martie

Kia Ceed cu 0% dobânda anuală

Oferta este valabilă pentru achiziționarea de către persoane juridice

Jeep Renegade Trailhawk

Discunt extrem: 9700 euro, fără TVA!