Jeep Owners Group, lansat în România

Evenimente Reporter Stiri

Potrivit comunicatului AutoItalia, “unul dintre obiectivele Jeep Owners Group este de a le permite tuturor celor care deţin un Jeep, ori care îşi doresc unul, să devină o parte din ceva mai mare, dintr-o familie globală, astfel încât din simpli entuziaşti sau proprietari, să simtă că devin ambasadori ai mărcii pe care o iubesc » .

Membrii comunităţii din România au la dispoziţie platforma https://ownersgroup.jeep.com/ro/ro şi se vor alătură astfel celor peste 60.000 din 24 de ţări. Este singurul club oficial coordonat de marca Jeep.

Înscrierea şi primul an de « membership » sunt gratuite. Această iniţiativa oferă posibilitatea proprietarilor şi fanilor de a participa la evenimente exclusive şi de a experimenta aventură off-road în spiritul dar şi în organizarea Jeep.

Înscrierea se poate face la achiziţia unui autovehicul nou din reţeaua de dealeri AutoItalia, însă proprietarii de Jeep fabricate în anul 2015 sau anterior pot solicită înscrierea pe aceeaşi platforma, iar fanii mărcii de asemenea. Cei care deţin mai mult de 3 Jeep-uri, primesc de un abonament cu beneficii complete, gratuit, pe viaţă, indiferent de vechimea automobilelor.

Oferte speciale

Reducere la filtre pentru Citroen

Discountul de 20% este valabil până pe 19 aprilie 2019

Ford Focus, de la 14.950 euro cu TVA

Oferta include prima de casare, pachetul Trend Edition și garanție extinsă 

1-8 Martie, „Săptămâna SUV-urilor Opel”

Constructorul german a pregătit oferte speciale pentru prima săptămână din luna martie

Kia Ceed cu 0% dobânda anuală

Oferta este valabilă pentru achiziționarea de către persoane juridice

Jeep Renegade Trailhawk

Discunt extrem: 9700 euro, fără TVA!