Jeep Wrangler, de la 41.000 Euro + TVA

Modele noi Reporter Stiri

Disponibil în showroom-urile Jeep începând cu luna septembrie, în echipările Sport, Sahara și Rubicon, modelul oferă caroserie cu două sau patru uși.

Gama de motoare cuprinde două unități complet noi – 2,2 litri MultiJet II turbodiesel și 2 litri turbo benzină. Motorul diesel MultiJet II de 2,2 litri livrează 200 CP la 3.500 rpm și 450 Nm la 2.000 rpm iar noul propulsor turbo pe benzină, cu cilindree de 2 litri, dezvoltă 272 CP la 5.250 rpm și 400 Nm la 3.000 rpm. Toate motoarele sunt conectate la o nouă transmisie automată cu opt rapoarte și dispun de tehnologie Stop-Start (ESS).

Noul Jeep Wrangler oferă două sisteme active de tracțiune integrală permanentă – Command-Trac și Rock-Track, cea mai nouă generație de axe solide Dana față-spate, diferențiale Tru-Lok față-spate blocabile electric, diferențial spate Trac-Lok cu alunecare limitată și bară stabilizatoare față cu deconectare electronică.

Utilizarea materialelor ultra-ușoare dar extrem de rezistente, precum aluminiul – pentru uși, balamale, bosaje și cadrul parbrizului – și magneziul – pentru portiera spate cu deschidere laterală – contribuie substanțial la reducerea masei totale a noului Jeep Wrangler și la reducerea consumului.

Dotările includ faruri și stopuri LED, noul sistem de infotainment Uconnect compatibil cu Apple CarPlay și Android Auto dispobibil cu ecrane tactile de 5, 7 sau 8,4 inch cu funcție pinch-and-zoom.

Noul model este echipat cu o gamă largă de sisteme de siguranță, inclusiv Blînd-Spot Monitoring cu Rear-Cross Path Detection, cameră pentru mersul înapoi ParkView cu marcaje dinamice, sistem electronic de control al stabilității (ESC) cu funcția Electronic Roll Mitigation și patru airbag-uri standard.

Desigur, nu lipsesc posibilitățile de personalizare a noului Jeep Wrangler, fiind disponibile 180 de accesorii Mopar. 

 

 

Oferte speciale

Reducere la filtre pentru Citroen

Discountul de 20% este valabil până pe 19 aprilie 2019

Ford Focus, de la 14.950 euro cu TVA

Oferta include prima de casare, pachetul Trend Edition și garanție extinsă 

1-8 Martie, „Săptămâna SUV-urilor Opel”

Constructorul german a pregătit oferte speciale pentru prima săptămână din luna martie

Kia Ceed cu 0% dobânda anuală

Oferta este valabilă pentru achiziționarea de către persoane juridice

Jeep Renegade Trailhawk

Discunt extrem: 9700 euro, fără TVA!