Kodiaq Scout, pentru terenuri mai dificile

Modele noi Reporter Stiri

Fanii Skoda sunt familiarizaţi cu versiunile Scout ale familistelor mărcii iar cehii folosesc această denumire pentru a evidenţia şi versiunea pentru amatorii de teren accidentat a SUV-ului Kodiaq. Tracţiunea integrală, pachetul de protecţie pentru drumuri grele, suspensiile opţionale DCC cu mod de lucru off-road, asistenţa la pornirea în rampă şi la coborârea pantei sunt principalele echipamente care predispun la atacarea unor condiţii de rulare mai dificile, alături de unghiurile de atac şi de degajare, de 22 şi, respectiv, 23,1 grade. Unghiul de rampă este de 19,7 grade.

Motorul, sistemul de frânare, conductele de combustibil şi cablajele sunt mai bine protejate iar la acţionarea butonului pentru selectarea modului off-road, suspensiile, ASR-ul şi ABS-ul îşi schimbă setarea, răspunsul acceleraţiei este uşor întârziat, in timp ce diferenţialul blocabil electronic reacţionează mai rapid.

Skoda Kodiaq Scout este disponibil cu două motoare pe benzină şi două diesel: 1,4 TSI 150 CP;  2,0 TSI 180 CP;  2,0 TDI 150 CP;  2,0 TDI 190 CP. Versiunea mai curajoasă în off-road a SUV-ului ceh poate fi recunoscută la exterior după geamurile cu tentă închisă şi datorită scuturilor şi detaliilor argintii ca grila radiatorului, barele de pe plafon, ornamentele geamurilor.

Oferte speciale

Reducere la filtre pentru Citroen

Discountul de 20% este valabil până pe 19 aprilie 2019

Ford Focus, de la 14.950 euro cu TVA

Oferta include prima de casare, pachetul Trend Edition și garanție extinsă 

1-8 Martie, „Săptămâna SUV-urilor Opel”

Constructorul german a pregătit oferte speciale pentru prima săptămână din luna martie

Kia Ceed cu 0% dobânda anuală

Oferta este valabilă pentru achiziționarea de către persoane juridice

Jeep Renegade Trailhawk

Discunt extrem: 9700 euro, fără TVA!