Mitsubishi sărbătoreşte centenarul în 2017

Evenimente Reporter Stiri

Pe lângă cele 12 victorii la Raliul Dakar, performanţă neegalată de nicio altă marcă până în prezent, ianuarie 2017 este pentru Mitsubishi Motors şi ocazia de a începe sărbătorirea primilor 100 de ani de existenţa.

În 2017 se împlinesc 100 de ani de la producţia primului autoturism de serie, Mitsubishi Model-A. Japonezii şi fanii lor au multe de sărbătorit, dacă este să vorbim de maşini care au făcut istorie, de la coupe-urile rafinate şi sportive la o lungă serie de berline sportive, cu tracţiune integrală şi performanţe de raliu chiar şi în variantele de serie. Însă în ianuarie, când încă nu s-a aşternut praful ridicat de concurenţii Dakar Rally, este momentul să omagiem performanţele Mitsubishi în cea mai grea cursă de anduranţă. Dacă Stephane Peterhansel mai este supranumit „Domnul Dakar”, datorită dominaţiei sale la piloţi, atunci Mitsubishi merită acelaşi respect ca marcă : a obţinut 12 victorii, dintre care 7 consecutive! Găsiţi toată povestea aici http://www.mitsubishi-motors.ro/dakar/#!
Mitsubishi România ne transmite că 2017 va marca un nou început pentru Mitsubishi Motors, în contextul colaborării cu Alianţa Renault-Nissan, care va oferi noi posibilităţi de creştere şi dezvoltare. Un alt SUV se va lansa de asemenea în 2017, se aşteaptă o nouă gamă de produse şi va continua dezvoltarea tehnologiilor PHEV, prietenoase cu mediul. Versiunea 2017 a modelului ASX vă aşteaptă deja la test-drive, la showroom-urile Mitsubishi.

Oferte speciale

Reducere la filtre pentru Citroen

Discountul de 20% este valabil până pe 19 aprilie 2019

Ford Focus, de la 14.950 euro cu TVA

Oferta include prima de casare, pachetul Trend Edition și garanție extinsă 

1-8 Martie, „Săptămâna SUV-urilor Opel”

Constructorul german a pregătit oferte speciale pentru prima săptămână din luna martie

Kia Ceed cu 0% dobânda anuală

Oferta este valabilă pentru achiziționarea de către persoane juridice

Jeep Renegade Trailhawk

Discunt extrem: 9700 euro, fără TVA!