Noul Cayenne, de la 65.356 euro fără TVA

Modele noi Reporter Stiri

Porsche a prezentat a treia generaţie a modelului emblematic în industria auto pentru SUV-urile „sportive”. Este o maşină complet reconstruită, cu multe noutăţi tehnologice faţă de generaţia precedentă, inclusiv puntea spate directoare.
Cayenne debutează cu două motorizări, disponibile deja la comandă în România: 3,0 litri turbo cu 340 cai-putere şi 450 Nm, care atinge sută de kilometri pe ora în 5,9 secunde (cu pachetul Sport Chrono) şi 2,9 litri V6 biturbo cu 440 cai-putere şi 550 Nm, capabil accelereze de la 0 la 100 km/h în 4,9 secunde. Preţurile sunt 65.356 euro fără TVA şi, respectiv, 79.789 euro fără TVA.
Noul model este cu 65 kilograme mai uşor şi are portbagajul cu 100 litri mai mare comparativ cu generaţia precedentă, adică 770 litri. Interiorul dispune de Porsche Advanced Cockpit cu touchscreen full HD de 12,3 inch. La creşterea ţinutei de drum contribuie noua punte spate directoare, anvelopele mixte, tracţiunea integrală adaptivă, suspensia pneumatică adaptivă cu Porsche Dynamic Chassis Control.
Pentru teren accidentat, cu noroi, pietriş, nisip sau teren stâncos, există moduri diferite de conducere: Mud, Gravel, Sand şi Rocks. Sistemul de propulsie, şasiul şi diferenţialele blocabile pot fi selectate pentru a se adapta scenariului dorit.
Prin inovatorul Porsche Surface Coated Brake (PSCB), constructorul de maşini sport îşi asumă, încă o dată, rolul de pionier în dezvoltarea frânelor de înalta performanţă. Această premieră mondială este disponibilă opţional pentru toate modelele Cayenne şi constă dintr-un disc de fontă, cu un înveliş de carbură de tungsten. Acest finisaj creşte valorile de frecare, în timp ce uzură şi praful de frână sunt reduse. Frâna, creată exclusiv pentru Porsche, este, de asemenea, impresionantă la nivel estetic: etrierele de frână sunt vopsite în alb, în timp ce suprafaţă discurilor dezvoltă un luciu deosebit după rodaj. Frânele PSCB sunt disponibile numai în combinaţie cu jantele de 20 de inci şi de 21 de inci. Frânele ceramice PCCB rămân cel mai performant sistem de frânare din gamă.

Oferte speciale

Reducere la filtre pentru Citroen

Discountul de 20% este valabil până pe 19 aprilie 2019

Ford Focus, de la 14.950 euro cu TVA

Oferta include prima de casare, pachetul Trend Edition și garanție extinsă 

1-8 Martie, „Săptămâna SUV-urilor Opel”

Constructorul german a pregătit oferte speciale pentru prima săptămână din luna martie

Kia Ceed cu 0% dobânda anuală

Oferta este valabilă pentru achiziționarea de către persoane juridice

Jeep Renegade Trailhawk

Discunt extrem: 9700 euro, fără TVA!