Noul Crafter, în România de la 22.703 euro + TVA

Modele noi Reporter Stiri

Utilitara germană este disponibilă în variantele furgon şi autoşasiu cu cabina simplă sau dublă, având masa totală maxim autorizată 3,5 tone, tracţiune faţă sau integrală 4Motion, cutie de viteze manuală, motor 2,0 TDI cu 102, 140 sau 177 cai-putere. Printre punctele forte se numără şasiul reproiectat, multiplele variante pentru producătorii de suprastructuri,ergonomia şoferului şi sistemele de asistenţă la condus.
O podea de încărcare universală opţională este prevăzută cu mecanisme de montare a rafturilor. Astfel, sistemele de rafturi provenite din autovehiculele închiriate sau din modelele anterioare pot fi instalate, indiferent de furnizorul de soluţii personalizate. În plus, noul Volkswagen va fi primul autovehicul din clasa sa care va oferi echipamente modulare suplimentare opţionale.

Opţional, Crafter va avea al doilea compresor pentru refrigerare sau aplicaţiile pentru produse proaspete, patru variante pentru o a două baterie, un al doilea sistem de aer condiţionat şi un al doilea schimbător de căldură pentru sistemul de încălzire auxiliar cu funcţionare pe baza de combustibil.

Oferte speciale

Reducere la filtre pentru Citroen

Discountul de 20% este valabil până pe 19 aprilie 2019

Ford Focus, de la 14.950 euro cu TVA

Oferta include prima de casare, pachetul Trend Edition și garanție extinsă 

1-8 Martie, „Săptămâna SUV-urilor Opel”

Constructorul german a pregătit oferte speciale pentru prima săptămână din luna martie

Kia Ceed cu 0% dobânda anuală

Oferta este valabilă pentru achiziționarea de către persoane juridice

Jeep Renegade Trailhawk

Discunt extrem: 9700 euro, fără TVA!