Noul Golf,disponibil în România

Modele noi Reporter Stiri

Cel mai bine vândut model din Europa, de la cel mai mare constructor de automobile în 2016, Volkswagen Golf se relansează în toate variantele sale, adică şi GTI, Variant, Alltrack. Golf şi Variant sunt disponibile cu echipările Trendline, Comfortline şi Highline iar preţurile pornesc de la 15.844 euro pentru Golf 1,0 TSI Trendline 110 CP şi 16.359 euro în cazul noului Variant cu aceeaşi motorizare.
Tradiţionalasportivă” GTI este cu 10 cai mai puternică, ajungând la 230 CP, într-o gama care mai oferă alternative croite pentru plăcerea de a conduce, GTD cu 184 cai-putere şi Golf R cu 310 cai-putere. GTI costă 27.073 euro. Alltrack, cu tracţiune integrală şi trăsături de crossover, porneşte de la 24.069 euro, în varianta de motorizare 1,6 TDI 115 CP. Curând vor ajunge pe piaţă sistemele de propulsie alternative, hibrid plug-în şi electric.
Aşa cum ne-am obişnuit, designul evoluează în ritmul deja tradiţional Golf, cu atât mai mult cu cât este vorba de un upgrade, nu de o nouă generaţie. Nu pot trece însă neobservate restilizările părţii frontale, cu lumini de zi LED. Designul posterior a fost de asemenea uşor modificat. Noile faruri opţionale LED înlocuiesc farurile xenon.
Sistemul de ştiri şi divertisment” Composition Colour, cu afişaj color de 6,5 inch este prezent în versiunea de bază. Pentru prima dată în segmentul C, Golf oferă sistemul Discover Pro, cu touchscreen de 9,2 inch, comandat şi prin gesturi. Cadranul de bord a devenit digital.
Dintre
dotările disponibile se remarcă Traffic Jam Assist (conducere semiautonomă până la 60 km/h), Front Assist cu City Emergency Braking şi monitorizarea pietonilor.

Oferte speciale

Reducere la filtre pentru Citroen

Discountul de 20% este valabil până pe 19 aprilie 2019

Ford Focus, de la 14.950 euro cu TVA

Oferta include prima de casare, pachetul Trend Edition și garanție extinsă 

1-8 Martie, „Săptămâna SUV-urilor Opel”

Constructorul german a pregătit oferte speciale pentru prima săptămână din luna martie

Kia Ceed cu 0% dobânda anuală

Oferta este valabilă pentru achiziționarea de către persoane juridice

Jeep Renegade Trailhawk

Discunt extrem: 9700 euro, fără TVA!