Noul Hyundai i30 Wagon

Modele noi Reporter Stiri

Hyundai i30 Wagon dispune de o capacitate de depozitare de 602 litri, care poate ajunge până la 1.650 litri prin rabatarea banchetei din spate. Mai mult, al doilea membru al familiei i30 oferă spaţii suplimentare de stocare sub podeaua portbagajului. Lungimea totală a autovehiculului este de 4.585 mm, cu 245 mm mai mare decât cea a versiunii cu cinci uşi.

Hyundai pune la dispoziţia clienţilor sisteme de siguranţă activă. Printre acestea se numără sistemul autonom de frânare (AEB), sistemul de monitorizare a atenţiei conducătorului auto (DAÂ), asistenţă la faza lungă (HBA), sistemul de monitorizare a unghiului mort (BSD), sistemul de asistenţă la schimbarea benzii de rulare (LDWS), sistemul de avertizare la deplasarea în marşarier (RCTA), funcţia pilot automat inteligent (ASCC), funcţia de informare asupra vitezei limita (SLIF), precum şi sistemul de asistenţă la menţinerea benzii de rulare (LKAS).

Ecranul touchscreen de 8″, disponibil pentru noul sistem de navigaţie, integrează elemente de conectivitate precum Apple Car Play, Android Auto şi serviciile Live. În plus, modelul este echipat cu un încărcător wireless pentru telefonul smartphone prevăzut cu această funcţie. Clienţii pot opta, de asemenea, pentru un sistem audio cu un ecran touchscreen LCD de 5″, care include camera pentru marşarier, conectivitatea Bluetooth şi funcţia My Music.

i30 dispune de o gama variată de propulsoare. Autovehiculul beneficiază de trei motoare pe benzină şi unul diesel de 1.6 litri, cu două nivele de putere (110 sau 136 CP). Noul propulsor turbo pe benzină de 1.4 litri, în patru cilindri dezvoltă 140 CP, iar cel de 1.0 litri T-GDi furnizează 120 CP (consumul preliminar de combustibil pentru Hyundai i30 Wagon în regim combinat este de 5.8 – 3.6 l / 100 km, cu emisii de CO2 de 95 – 135 g / km *).
 
Proiectată la Centrul Tehnic Hyundai Motor Europa din Rüsselsheim, testată la Nürburgring şi produsă la fabrică Nošovice, din Republica Cehă, cea de-a treia generaţie a familiei i30 este construită având la baza infrastructură Hyundai din Europa, cu o vechime de peste 25 de ani.

Oferte speciale

Reducere la filtre pentru Citroen

Discountul de 20% este valabil până pe 19 aprilie 2019

Ford Focus, de la 14.950 euro cu TVA

Oferta include prima de casare, pachetul Trend Edition și garanție extinsă 

1-8 Martie, „Săptămâna SUV-urilor Opel”

Constructorul german a pregătit oferte speciale pentru prima săptămână din luna martie

Kia Ceed cu 0% dobânda anuală

Oferta este valabilă pentru achiziționarea de către persoane juridice

Jeep Renegade Trailhawk

Discunt extrem: 9700 euro, fără TVA!