Noul Mazda CX-5, de la 22.490 euro cu TVA

Modele noi Reporter Stiri

Modelul este disponibil cu mai multe variante de motorizare: benzină SKYACTIV-G de 2l, care livrează 165 CP în varianta cu tracţiune faţă, respectiv 160 CP cu tracţiune integrală, şi un propulsor diesel SKYACTIV-D de 2.2l în două derivate, de 150 şi 175 CP. Toate motoarele pot fi conectate la variante îmbunătăţite ale transmisiilor SKYACTIV-MT şi SKYACTIV-Drive, ambele cu şase trepte. CX-5 vine şi cu o nouă generaţie a sistemului de tracţiune integrală i-ACTIV, care utilizează un nou tip de rulmenţi pentru a optimiza performanţele. Modelul preia de la varianta curentă sistemul i-STOP, iar de la Mazda6 sistemul i-ELOOP, de captare a energie de frânare, ambele contribuind semnificativ la reducerea consumului.

Mazda CX-5 prezintă o gama extinsă de sisteme imbunatite din tehnologiile i-ACTIVESENSE. Alături de sistemul de alertă şofer (DAA), sistem monitorizare unghi mort (BSM), sistem de avertizare la deplasarea în marşarier (RCTA) şi sistem de asistenţă la depăşirea benzii de rulare (LAS), noul sistem Mazda Radar Cruise Control (MRCC) cu funcţia Stop and Go şi faruri LED adaptive (ALH) cu posibilitatea de a controla cele 12 LED-uri, iar sistemele Advanced Smart City Brake Support (Advanced SCBS) şi Traffic Sign Recognition (TSR), cu avertizare sonoră şi vizuală, sunt disponibile în premieră pe CX-5.

În funcţie de nivelul de echipare clienţii vor beneficia de volan încălzit, parbriz degivrat în zona stergătoarelor, jante de aliaj de 19″, sistem audio premium Bose® cu 10 difuzoare, ecran color tactil de 7″, centru de comandă HMI, pachet complet de lumini LED, precum şi smart key sau camera video pentru marşarier şi senzori parcare faţă-spate. În plus, varianta Revolution Top include numeroase elemente de confort şi siguranţă: scaune faţă reglabile electric şi scaun şofer cu memorie, tapiţerie din piele, scaune spate încălzite, pilot automat cu funcţie de oprire completă Stop&Go (doar pentru transmisie automată) şi head-up display color cu proiecţie pe parbriz.

Exteriorul îndrăzneţ, care urmăreşte conceptul de “duritate rafinată”, sporeşte personalitatea distinctă a noului CX-5, în timp ce recent dezvoltată culoare a caroseriei Roşu Soul Crystal întăreşte limbajul de design KODO – sufletul mişcării. Roşu Soul Crystal este o varianta optimizată a culorii Roşu Soul, oferind o transparenţă mai proaspătă şi radiantă, cu 20 % mai multă saturaţie de culoare şi cu 50% mai multă profunzime.

Oferte speciale

Reducere la filtre pentru Citroen

Discountul de 20% este valabil până pe 19 aprilie 2019

Ford Focus, de la 14.950 euro cu TVA

Oferta include prima de casare, pachetul Trend Edition și garanție extinsă 

1-8 Martie, „Săptămâna SUV-urilor Opel”

Constructorul german a pregătit oferte speciale pentru prima săptămână din luna martie

Kia Ceed cu 0% dobânda anuală

Oferta este valabilă pentru achiziționarea de către persoane juridice

Jeep Renegade Trailhawk

Discunt extrem: 9700 euro, fără TVA!