Noul RAV4 Hybrid debutează în Europa

Evenimente Reporter Stiri

A cincea generație a modelului lansat în 1994 revine în centrul atenției, construit pe o platformă complet nouă, cu un centru de greutate coborât și o rigiditate superioară, în avantajul calităților dinamice. Lungimea caroseriei s-a diminuat însă ampatamentul a crescut, la fel ca portbagajul (+79 litri) și garda la sol. 

În versiunea hibrid, modelul dezvoltă 222 cai-putere, motorul pe combustie fiind un 2,5 litri benzină. Demarajul de la zero la o sută de kilometri pe ora este realizabil în 8,1 secunde. Sistemul de propulsie hibrid este mai compact și mai ușor iar noul sistem de tracțiune integrală variază distribuția cupului între puntea față și cea spate de la 100:0 la 20:80, în funcție de aderență.

Versiunea pe benzina 2,0 turbo cu transmisie automată CVT beneficiază de torque vectoring system, element important pentru ținuta de drum. 

Sistemul AWD Integrated Management (AIM) gestionează direcția, frânele, transmisia și tracțiunea în funcție de modul de conducere selectat – Eco,Normal sau Sport. Pentru rularea in teren accidentat, modul Trail activează diferențialul cu alunecare limitată. 

Oferte speciale

Reducere la filtre pentru Citroen

Discountul de 20% este valabil până pe 19 aprilie 2019

Ford Focus, de la 14.950 euro cu TVA

Oferta include prima de casare, pachetul Trend Edition și garanție extinsă 

1-8 Martie, „Săptămâna SUV-urilor Opel”

Constructorul german a pregătit oferte speciale pentru prima săptămână din luna martie

Kia Ceed cu 0% dobânda anuală

Oferta este valabilă pentru achiziționarea de către persoane juridice

Jeep Renegade Trailhawk

Discunt extrem: 9700 euro, fără TVA!