O nouă generație Mercedes GLE

Modele noi Reporter Stiri

Noul model Mercedes GLE propune primul sistem de suspensie activă de 48 de volți din lume – E-ACTIVE CONTROL BODY și sistemul evoluat de asistență Active Stop-and-Go Assist. Interiorul noului model este mai spațios și mai confortabil, putând acomoda un al treilea rând de scaune, la cerere. Sistemul de infotainment are ecrane mai mari, un afișaj head-up color, cu o rezoluție de 720 x 240 pixeli, precum și funcția MBUX Interior Assistant, care recunoaște mișcările mâinilor și ale brațelor și facilitează operarea vehiculului.

La lansarea pe piață, la începutul anului 2019, GLE va integra o serie complet nouă de motoare. Noua transmisie 4MATIC îi asigură o agilitate excelentă pe carosabil și o performanță superioară pe trasee off-road. Ulterior lansării, gama de motoare va fi extinsă cu o variantă plug-in hybrid, cu o autonomie ridicată. Prețurile pentru noul GLE vor fi anunțate la sfârșitul toamnei.
Noul GLE are un coeficient aerodinamic de 0.29 , cel mai bun din segmentul său, valoare semnificativ îmbunătățită față de modelul precedent (Cd 0.32).

Oferte speciale

Reducere la filtre pentru Citroen

Discountul de 20% este valabil până pe 19 aprilie 2019

Ford Focus, de la 14.950 euro cu TVA

Oferta include prima de casare, pachetul Trend Edition și garanție extinsă 

1-8 Martie, „Săptămâna SUV-urilor Opel”

Constructorul german a pregătit oferte speciale pentru prima săptămână din luna martie

Kia Ceed cu 0% dobânda anuală

Oferta este valabilă pentru achiziționarea de către persoane juridice

Jeep Renegade Trailhawk

Discunt extrem: 9700 euro, fără TVA!