Opel 24h: oferte noi pentru Rabla

Evenimente Reporter Stiri

Opel 24h, evenimentul anual dedicat ofertelor speciale pentru autovehiculele și serviciile Opel, va avea loc în perioada 16-17 martie. Programul de lucru al centrelor Opel din toată țara va fi prelungit după cum urmează:

  • Vineri, 16 martie: 09:00-21:00
  • Sâmbătă, 17 martie: 09:00-21:00

Iată doua exemple de oferte pregătite de Opel România :

  • Astra sedan turbo, 140 CP – prețuri speciale de la 11.718 euro cu TVA și prima de casare incluse. Prețul de 11.718 euro este valabil pentru motorizarea de 1.4i, 140 CP, cutie de viteze în 6 trepte și echipare Enjoy. În plus, clienții beneficiază de 5 ani garanție și 5 ani asistență rutieră.
  • Opel Corsa – prețuri speciale de la 7.870 euro cu TVA şi prima de casare incluse, valabil pentru motorizarea de 1.2, caroserie 5 uşi şi nivel de echipare Enjoy.

Clienții beneficiază și de finanțare cu 0% dobândă, pentru contractele încheiate prin Impuls Leasing în cadrul evenimentului Opel 24h. Campania este valabilă în următoarele condiții de finanţare în Euro: dobândă fixă 0%, avans de la 10%, perioadă maximă de finanţare de 60 de luni. Oferta este supusă termenelor şi condiţiilor finanţatorului.

După ce la finele anului trecut Opel marca al patrulea an consecutiv de creștere a numărului de autovehicule comercializate pe piața românească și după un început în forță în 2018 cu o urcare pe locul trei în clasamentul celor mai vândute mărci, Opel România înregistrează cea mai mare creștere a înmatriculărilor în primele două luni ale anului.

Datele conform rapoartelor de înmatriculări autoturisme (PC), disponibile la această dată arată o creștere record de cca 59%  pentru Opel în primele două luni ale anului, marca din Russelsheim înregistrând cea mai mare creștere din top 10.

Tot în acest interval, totalul înmatriculărilor Opel pe segmentele automobilelor și utilitarelor ușoare (PC + LVC) a înregistrat o creștere de 56%. Raportată la număr de unități, performanța Opel (PC + LVC) înseamnă 1364 autovehicule înmatriculate anul acesta, față de 874 în aceeași perioadă a anului trecut.

 

Oferte speciale

Reducere la filtre pentru Citroen

Discountul de 20% este valabil până pe 19 aprilie 2019

Ford Focus, de la 14.950 euro cu TVA

Oferta include prima de casare, pachetul Trend Edition și garanție extinsă 

1-8 Martie, „Săptămâna SUV-urilor Opel”

Constructorul german a pregătit oferte speciale pentru prima săptămână din luna martie

Kia Ceed cu 0% dobânda anuală

Oferta este valabilă pentru achiziționarea de către persoane juridice

Jeep Renegade Trailhawk

Discunt extrem: 9700 euro, fără TVA!